Alman Gençler Bilecik'te

Bilecik Gençlik Merkezi ile Almaya'nın Hamburg şehrindeki Mut İnter Kültürelles Theater Derneği arasında imzalanan gençlik değişimi programı kapsamında Bilecik'e gelen öğrenciler Vali H

Alman Gençler Bilecik'te
Bilecik Gençlik Merkezi ile Almaya'nın Hamburg şehrindeki Mut İnter Kültürelles Theater Derneği arasında imzalanan gençlik değişimi programı kapsamında Bilecik'e gelen öğrenciler Vali H. İbrahim Akpınar'ı ziyaret etti.
Bilecik Valisi H. İbrahim Akpınar, Hamburg şehrinden gelen öğrencileri kabulünde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Doyuk da, Avrupalı gençlerin hayat tarzını öğrenme ve Türk kültürünü onlara tanıtma açısından gençlik değişimi programının önemli olduğunu söyledi.
Akpınar, öğrencilere ili tanıtıcı broşürler verdi. Alman öğrenciler daha sonra Bilecik ile Söğüt ve Bozüyük ilçelerinde tarihi yerleri ziyaret etti.