Ahmet Özhan, Sahan'ı Tercih Etti

Gaziantep'i ziyaret eden ünlülerin vazgeçilmez adresi haline gelen Sahan Şirehan, Türk Sanat Müziğinin duayeni Ahmet Özhan'ı ağırladı.

Ahmet Özhan, Sahan'ı Tercih Etti
Uluslar arası ünüyle dünyanın yemek markası ilan edilen Sahan, İstanbul ve Gaziantep'te sahip olduğu restoranlar zinciriyle de yerli ve yabancı konukların ilk uğrak yerleri arasında yerini almaya devam ediyor. Ünlüleri ağırlamakla tanınan Sahan Şirehan, Türk Sanat Müziğinin duayeni Ahmet Özhan'ı ağırladı. Çeşitli etkinliklere katılmak için Gaziantep'e gelen Ahmet Özhan soluğu Sahan Şirehan'da alarak tarihi doku içerisinde yöresel yemekler ve Sahan'a has kebap menüsünü tercih etti.
Tarihi yapıların geleceğe doğru eller tarafından aktarılmasının çok önemli olduğuna dikkat çeken Ahmet Özhan, "Ata yadigarı bu eserlerin restore edilerek işlevine uygun alanlarda kullanılması söz konusu eserlerin gelecek nesillere de aktarılması için büyük önem taşımaktadır. Mistik atmosferi ve tarihi dokusuyla Sahan Şirehan, Gaziantep kültürünün yansıtılması açısından da büyük önem taşıyor. Bu güzel mekanı bu hale getirenleri, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey ve Tahir Tekin Öztan
olmak üzere yürekten kutluyorum. Gaziantep yöresinin güzel yemekleri ve kebaplarıyla böyle bir mekanda yemek yemek ayrıcalıktır. Böyle mükemmel bir mekanı görmemizi sağlayan Ayşe Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Hanım'a da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Tarihi yapının büyüsünden etkilenen ünlü sanatçı Ahmet Özhan, yöresel yemekler ve kebap çeşitlerini tercih etti.