Uçar'dan Referandum Değerlendirmesi

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Hamdi Uçar Başkanlığı'nda yapılan Yönetim Kurulu'nun haftalık olağan toplantısında 12 Eylül 2010 Pazar günü yapılacak olan Referandum (Halk Oylaması) ile ilgili çalışma programı görüşüldü

Uçar'dan Referandum Değerlendirmesi
Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Hamdi Uçar Başkanlığı'nda yapılan Yönetim Kurulu'nun haftalık olağan toplantısında 12 Eylül 2010 Pazar günü yapılacak olan Referandum (Halk Oylaması) ile ilgili çalışma programı görüşüldü. Referandum çalışmaları için start verildi.
Toplantıda Genel ve bölgesel siyasal gelişmelerle Anayasa Mahkemesi'nin kararı değerlendirildi.Toplantıda Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün Cumartesi günü, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın Pazar günü Zonguldak'a yapacağı ziyaret ve incelemelerine ilişkin programı görüşüldü. Halk oylaması öncesinde AK Parti il, İlçe ve belde teşkilatlarımızla sürekli işbirliği içerisinde çalışmalara hazırlanılması, yeni bir dinamizmin sağlanması, halka en iyi biçimde anlatılması için start verildi. Bu amaçla da Ereğli'nin Armutcuk ve Gökçeler Belde Teşkilatları ziyaret edildi. Teşkilat başkanlarımız ve partililerimizle Halk oylamasına kadar yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
İl Başkanımız Hamdi Uçar ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Armutçuk ve Gökçeler Belde teşkilatlarımızın ziyaretinden sonra AK Parti Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Akdeniz'in oğlu ve Ereğli Belediye Meclisi Eski Üyesi Mustafa Keleş'ın kızının düğününe katılarak mutluluklarını paylaştı.