MEB SBS 2010 SBS sonuçları burada!

SBS sonuçları öğrenciler ve velileri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. SBS Sınav sonuçları 8. sınıflar için 8 Temmuz'da açıklanacak. 1 milyon adayın girdiği SBS 8. sınıf sınavı sonuçlarının meraklı bekleyişi yarın son bulacak. SBS 8. sınıf sınavı sonuçları sonrası adaylar 23 Temmuz'a kadar tercihlerini yapabilecekler. Bugün saat 10:00 itibare

MEB SBS 2010 SBS sonuçları burada!
SBS sonuçları öğrenciler ve velileri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. SBS Sınav sonuçları 8. sınıflar için 8 Temmuz'da açıklanacak. 1 milyon adayın girdiği SBS 8. sınıf sınavı sonuçlarının meraklı bekleyişi yarın son bulacak. SBS 8. sınıf sınavı sonuçları sonrası adaylar 23 Temmuz'a kadar tercihlerini yapabilecekler.
Bugün saat 10:00 itibaren sitemizden sonuçları ögrenebilirsiniz.
İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği SBS sınavının sonuçları bugün açıklanıyor

ilköğretim 8. sınıf öğrencisi yaklaşık 1 milyon 18 bin adayın girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklanıyor. Adaylar sınav sonuçlarını saat 10.00'dan itibaren şu adresten öğrenebilecek.

Adaylar sınav sonuçlarını saat 10.00'dan itibaren Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) https://www.meb.gov.tr ile https://oges.meb.gov.tr internet adreslerinden öğrenebilecek. Adaylar sonuçlara Haber 7 üzerinden de ulaşabilecek.

Fen, Anadolu, sosyal bilimler ve diğer bazı meslek liselerine öğrenci yerleştirmek amacıyla yapılan ve ilköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklandı. SBS sonuçlarına göre Antalya Özel Manavgat İlköğretim Okulu öğrencisi Mustafa Kurucu, 500 tam Ortaöğretime Yerleştirme Puanı alarak birinci oldu.


TERCİH TAKVİMİ

İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin tercihleri, 9-23 Temmuz tarihleri arasında okul müdürlükleri tarafından alınacak. Öğrenciler 12 tercih yapabilecek.

Yerleştirme sonuçları da 29 Temmuz tarihinde ilan edilecek. Öğrencilere sınav sonuç belgesi posta yoluyla gönderilmeyecek.

Öğrencinin sınav sonuç bilgileri, kayıt hakkı kazandığı okulun ekranından izlenebildiğinden kayıt sırasında ayrıca sonuç belgesi talep edilmeyecek.

Okul müdürlükleri velinin talep etmesi durumunda, internet adreslerinden sınav sonuç belgesinin çıktısını alacak, onaylı ve mühürlü imza karşılığı öğrenciye verecek. İlköğretim 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin girdiği SBS'lerin sonuçları ise 6 Ağustos 2010 tarihinde açıklanacak.

MEB SBS 2010 SBS sonuçları burada! SBS SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MEB SBS 2010 SBS sonuçları burada! SBS TERCİH KLAVUZU ( FOTO GALERİ )