Kılıçdaroğlu ve Baykal aynı karede

CHP İstanbul milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen ile şarkıcı Gökhan Özen evlendi.

Kılıçdaroğlu ve Baykal aynı karede
  Four Seasons Otel ' de dü ; zenlenen nikah , Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından kıyıldı .

Nikahta , Selen Sevigen ' in şahitliğini CHPGenel Başkanı Kemal Kılıç ; daroğlu ile eski Genel Başkan Deniz Baykal yaparken , Gö ; khan Ö ; zen ' in şahitliğini ise merhum Cumhurbaşkanı Turgut Ö ; zal ' ın eşi Semra Ö ; zal ile sanatç ; ı Ajda Pekkan yaptı .

CHP Genel Başkanı Kılıç ; daroğlu , nikaha , Genel Başkan Yardımcıları Hakkı Sü ; ha Okay ve Umut Oran ile İl Başkanı Berhan Şimşek ' le birlikte geldi .

Sevigen , Kılıç ; daroğlu ve beraberindekileri otelin kapısında karşıladı .

Deniz Baykal ' ın ise nikahtan birkaç ; saat ö ; nce otele geldiği ö ; ğrenildi .

Nikah tö ; reninin ardından basın mensuplarına aç ; ıklama yapan Mehmet Sevigen , gazetecilere , kendisine ve ailesine bü ; yü ; k ilgi gö ; stererek bu saate kadar bekledikleri iç ; in teşekkü ; r etti .

Sevigen , kendisinin Tü ; rkiye genelinde birç ; ok dostu olduğunu , ancak onların hepsini dü ; ğü ; ne davet edemediğini belirterek , kendilerinden ö ; zü ; r diledi .

Oğlunun dü ; ğü ; nü ; ne 4-5 bin kişinin katıldığını , ancak bu dü ; ğü ; nü ; dar bir ç ; erç ; evede yaptıklarını belirten Sevigen , gö ; nlü ; kendileriyle beraber olan tü ; m dostlarına teşekkü ; r etti .

Sevigen , dü ; ğü ; nü ; n ç ; ok gü ; zel bir dostluk iç ; inde geç ; tiğini , Tü ; rkiye ve CHP ' nin birlik ve beraberlik iç ; inde olduğunu ifade eden , Tü ; rkiye ' nin CHP ' ye ihtiyacı olduğunun gö ; rü ; ldü ; ğü ; nü ; sö ; yledi .

Mehmet Sevigen , şunları kaydetti :

' ' Bugü ; n burada siyaset hiç ; olmadı . Bu tamamen aile , dost toplantısıydı . CHP ve bunun dışındaki aileler bir araya gelip ç ; ocuklarımızın mutluluğuna şahitlik yaptık . Fidanlarımızı teker teker toprağa verdiğimiz bir gü ; nde ü ; lkemizde inanıyorum ki bu vesileyle bü ; tü ; n ç ; ocuklarımızın , sizin kaderleriniz gü ; zel olur . Ağıtların , zılgıtların , feryatların ç ; ıktığı evlerde inşallah davul-zurna ve halay sesleri yü ; kselir . Bu gü ; zel ü ; lkenin ö ; nü ; nü ; n aç ; ık olmasını , dostluk , kardeşlik , barış iç ; inde binlerce yıl devam etmesini dilerim . ' '

Bir gazetecinin , CHP Genel Sekreteri Ö ; nder Sav ' ın dü ; ğü ; ne neden gelmediğini sorması ü ; zerine Sevigen , kendisini davet ettiğini , ancak onun da kızını evlendirmesi nedeniyle telaşı bulunduğunu sö ; yledi . Sevigen , ' ' Gelen de sağ olsun gelmeyen de ' ' dedi .

Basın mensuplarının , Anayasa Mahkemesi ' nin kararına ilişkin parti yö ; neticilerinin bir aç ; ıklama yapıp yapmayacağı yö ; nü ; ndeki sorularına karşılık Sevigen , siyaset konuşmayacaklarını ifade ettiklerini , Genel Başkan ve yö ; netimdeki kişilerin yarın bir aç ; ıklama yapacaklarını kaydetti .

Bir gazetecinin , ' ' Başbakan 3 ç ; ocuk ö ; neriyor , siz kaç ; ç ; ocuk bekliyorsunuz? ' ' sorusu ü ; zerine de Sevigen , gü ; lerek , ' ' Bu ç ; ocukların bileceği bir iş ' ' yanıtını verdi .

Nikah şahitliği yapan sanatç ; ı Ajda Pekkan da ç ; ıkışta ç ; ok duygulandığını ve harika bir nikah olduğunu belirterek , hayatında 3 . kez nikah şahitliği yaptığını sö ; yledi .

Pekkan , bu tö ; rende ç ; ok değer verdiği insanlarla bir arada olduğunu ve onların mutluluğuna katkıda bulunmanın kendisine inanılmaz keyif verdiğini kaydetti .

-KILIÇ ; DAROĞLU İLE BAYKAL AYNI MASADA-

Bu arada , basına kapalı yapılan nikah tö ; reninde Kılıç ; daroğlu ile Baykal ' ın aynı masada yan yana oturdukları ö ; ğrenildi .

Nikah tö ; renine , Gö ; khan Ö ; zen ' in sanatç ; ı dostlarının yanı sıra CHP milletvekilleri , CHP ' li ilç ; e belediye başkanları , Onur Ö ; ymen , Gü ; rsel Tekin ve ATO Başkanı Sinan Aygü ; n ' ü ; n de aralarında bulunduğu ç ; ok sayıda davetli katıldı .

Tö ; rene , Devlet Bakanları Egemen Bağış ile Faruk Nafiz Ö ; zak da ç ; iç ; ek gö ; nderdi .

-AÇ ; IKLAMA YARIN-

CHP Genel Başkanı Kılıç ; daroğlu , nikah tö ; reninin ardından gazetecilerin , Anayasa Mahkemesi ' nin kararına ilişkin soruları ü ; zerine , yarın genel merkezde aç ; ıklama yapılacağını sö ; yledi . CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Sü ; ha Okay da yarın aç ; ıklamayı kendisinin yapacağını kaydetti .


Smanyoluhaber