Golcüm nerede - SPOR

Schuster yönetimden ısrarla forvet istedi

 

Schuster yönetimden ısrarla forvet istedi

Beşiktaş’ın hocası , Bobo ile Nobre’yi Süper Lig ve Avrupa maratonu için yeterli bulmadı . Talep ettiği uzun boylu agresif , pas özelliği olan santrfora kavuşamayan Schuster , “Bir hafta içinde transferi bitirin” dedi

Taraftarın da Bernd Schuster’in de isteği aynı . Süper bir golcü . . . Beşiktaş’ın Alman hocası Avusturya kampındaki çalışmalar ve oynanan iki özel maçtan sonra Bobo ile Nobre’nin lig maratonu ile Avrupa kupalarında yeterli olmayacağı kanısına vardı . Daha önce uzun boylu , agresif ve asist özelliği olan bir golcü istediğini belirten Schuster , yönetime haber gönderdi .

YÖNETİM SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ

Transferde üst üste bombaları patlattıktan sonra sessizliğe gömülen Beşiktaş Yönetimi’nin henüz istediği golcüyü almaması üzerine tecrübeli çalıştırıcı , “Takımdan genel olarak memnunum . Ama iyi futbolun sonunda gol de atmamız lazım . Bunun için de istediğim tipte bir golcü şart . Bu transferi en geç 1 hafta içinde bitirin” dedi .

MİNİ ZİRVEDE HER ŞEY NETLEŞİR

Yönetimin bazı isimler üzerinde durduğu ancak maddi problemlerden dolayı harekete geçemediği belirtilirken , Schuster İstanbul’a dönüşünde Serdal Adalı ile bir zirve yapacak . Bu zirvede golcü isminin netleşmesi beklenirken Adalı , “Hocamızın talebini bu toplantıda netleştireceğiz ve bir an önce harekete geçip , gereken neyse yapacağız” diye konuştu .

Kartal keyif verecek

Avusturya kampını dü sabah yaptığı idmanla tamamlayan Beşiktaş akşam saatlerinde İstanbul’a döndü . Teknik Direktör Schuster ile Quaresma , Hilbert ve Zapotocny ülkelerine gittiği için kafilede yer almadı . Kampın bir değerlendirmesini yapan Nihat Kahveci , “Schuster topa daha çok sahip olmamızı ve hücum bölgelerinde zenginlik istiyor . Zamanla hocamızın istediğini gerçekleştireceğiz . O zaman Beşiktaş keyif verecek” dedi .



Star Gazete