CNC torna operatörü kursu için kayıtlar başladı

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile İş-Kur işbirliğinde açılacak CNC torna operatörü kursu için kayıtlar başladı. Kurs için talep edilen sayı ise 12

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile İş-Kur işbirliğinde açılacak CNC torna operatörü kursu için kayıtlar başladı. Kurs için talep edilen sayı ise 12 olarak belirlendi.

Açılacak kursu alan kursiyerler, fabrikaların önemli taleplerinden olan CNC torna operatörleri hem sürekli ve geçerli bir meslek sahibi oluyorlar hem de ücret açısından oldukça cazip bir mesleğe kavuşuyorlar. Konu ile ilgili açıklama yapan TSO Başkanı Müfit Göçen şunları söyledi: "Odamızın bir süredir devem ettirmekte olduğu meslek edindirme kurslarına bir yenisini daha ekliyoruz. Günümüzde özellikle fabrikalarda aranan eleman durumunda olan CNC torna operatörü yetiştirme kursunu açıyoruz. Kursa katılma şartlarından bir tanesi lise mezunu olmak ve bilgisayarı düşük seviye de olsa bilmek. Kursa katılmak isteyenlerin İş-Kur Müdürlüğü'ne kayıt yaptırmaları gerekmekte. Kursiyerler mülakat ile seçilecek olup, son başvuru tarihi 13 Temmuz olarak belirlendi."