Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

İlköğretim 8. sınıf Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklanacak. (10.00)

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) il başkanları ve belediy

İlköğretim 8. sınıf Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklanacak. (10.00)

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) il başkanları ve belediye başkanları CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak. (10.00)

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu'yu parti genel merkezinde, Ahıska Türkleri Federasyonu Genel Başkanı Osman Çelik ve Basın İş Sendikası Genel Başkanı Yakup Akaya beraberlerindeki yönetim kurulu üyeleri ayrı ayrı ziyaret edecek. (10.00 - 12.30)

BOTAŞ Genel Müdürlüğü'nde 'Ceyhan-Kırıkkale Ham Petrol Boru Hattı Otomasyon Sistemlerinin Yenilenmesi Projesi İşi' ihale edilecek. (14.00)

Çinli otomotiv üreticisi China FAW Group Corparation'ın Türkiye distribütörü Komsan Otomotiv, 4 yeni ticari aracını tüketicinin beğenisine sunacak. (09.30)

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Temmuz Ayı Meclis Toplantısı yapılacak. (13.30)

İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, Kültür ve Turizm Avrupa - Akdeniz Kültürlerarası Köprüler konulu Uluslararası Toplantı açılışına katılacak. (09.30)

Güneş enerjili otomobil yarışı için İzmir yarış pistinde basın toplantısı düzenlenecek. (11.00)

Yenimahalle'deki Özel Samanyolu Lisesi'nde, Samanyolu Kolejlerinde okuyan ve Maltepe Yenirenk Dersaneleri'ne devam eden öğrencilerden SBS'de derece yapanlarla ailelerinin ve öğretmenlerinin katılacağı bir basın toplantısı düzenlenecek (10.00)

Adana'da Burç Okulları, düzenleyeceği toplantıyla SBS'de dereceye giren öğrencilerini tanıtacak ve sınav sonuclarını değerlendirecek. (11.00)

Bosna-Hersek Konsolosluğu'nda New York Balkan Federasyonu Başkanı onuruna kokteyl düzenlenecek. (15.00)

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, gündemle ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (13.00)

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası final maçına evsahipliği yapacak olan Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katılımıyla düzenlenecek bir toplantı ile basına tanıtılacak. (19.00)

Profesyonel lig takımlarının yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları takip edilecek.