Balıkesir Emniyetinde Terfi Heyecanı

Balıkesir Emniyet Müdürlüğünde başarı ile görev yapan ve terfi etmeye hak kazanan rütbeli personel ve ikinci bölgeye ataması yapılan amirler için polis evinde terfi töreni ve veda yemeği düzenlendi

Balıkesir Emniyetinde Terfi Heyecanı
Balıkesir Emniyet Müdürlüğünde başarı ile görev yapan ve terfi etmeye hak kazanan rütbeli personel ve ikinci bölgeye ataması yapılan amirler için polis evinde terfi töreni ve veda yemeği düzenlendi. Terfi eden amir ve müdürlere yeni apoletlerini eşleri taktı.
Polis evindeki törende terfi edenler adına bir konuşma yapan Emniyet Müdür Yardımcısı Sami Korkmaz da 1. Sınıfa terfi etmenin mutluluğunu yaşadı. Dış kadroya ataması yapılan Sami Korkmaz, "Balıkesir ilimizde güvenlik hizmetini layıkıyla yerine getirme gayretinde olan arkadaşlarımız ve teşkilat mensuplarımızın bir üst rütbeye terfi ettirilmesi kişisel vicdanlarında ve inanıyorum ki Balıkesir halkı nezdinde de aynı şekilde görevini yerine getirebilmiş olma hissi ile yankı bulmuştur" dedi.

BAŞARININ SIRRI AİLEDE
Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, emniyet teşkilatında terfi etmenin zor bir iş olduğunu, ancak bu zor işi başarmanın ardında düzenli ve iyi bir aile yaşamının yattığını ifade etti. Ömer Aydın, "Terfi etmek gerçekten zor bir iştir, arkadaşlarımız ülkemizin değişik yerlerinde vatandaşın huzur ve güvenini sağlama görevini başarı ile yerine getirerek zor bir mesleği gece gündüz saat mefhumu gözetmeksizin icra etmişler ve tüm bu güçlükleri aştıktan sonra terfi etme bahtiyarlığına ulaşabilmişlerdir" dedi.
Emniyet Müdürü Ömer Aydın, zor ve ağır koşulları olan bir meslekte başarmanın ve rütbe terfisine hak kazanmanın en önemli unsurunun eş ve çocukların desteği olduğunu, ailelerin desteği olmadan bu denli başarı elde etmenin çok zor olduğunu belirterek polislik mesleğinde düzenli bir aile hayatının önemini vurguladı. Ömer Aydın, terfi edenler ve görev süresini tamamlayarak ikinci bölge hizmeti için şark illerine atanan tüm teşkilat mensuplarını kutlayıp yeni görevlerinde başarılar diledi. Aydın, İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken birinci sınıfa terfi ederek Strateji Geliştirme Dairesine atanan Sami Korkmaz ve Hakan Aydın'a eşleriyle birlikte yeni rütbelerini taktı. Törende terfi eden diğer amir ve müdürlere de rütbeleri eşleri ve sıralı müdürler tarafından takıldı. Terfi ve veda töreninde teşkilat mensupları aileleri ve çocukları ile doyasıya eğlendiler.

BALIKESİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 2010 YILI TERFİ LİSTESİ
Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eti. Yılmaz Birleşmiş Milletler görevi sebebiyle Çad'da bulunuyor. Asayiş, KOM, Olay Yeri İnceleme şubelerinden sorumlu müdür yardımcısı Sami Korkmaz ile pasaport, ruhsat, evrak arşiv, Edremit Havaalanı şubelerinden sorumlu müdür yardımcısı Hakan Aydın da 1. Sınıf Emniyet Müdürü oldular. Öte yandan, Mustafa İlin ve Zeki Gacal 2. Sınıf, Murat Ceylan, Osman Çelik ve Naki Ateş 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederken 14 emniyet amiri de 4. Sınıf Emniyet Müdürü oldular. Bundan başka, 4 başkomiser emniyet amiri, 13 komiser başkomiserliğe, 6 kişi komiserliğe terfi ettiler.