Aydın Ticaret Borsası İki Mutluluğu Bir Arada Yaşadı

Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri A

Aydın Ticaret Borsası İki Mutluluğu Bir Arada Yaşadı
  Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri A . Mustafa Aylın ' ın kızı Eda Aylın ' ın ardından Aydın Ticaret Borsası personellerinden Duygu Ödenir ' in de dünya evine girmesiyle ; Aydın Ticaret Odası iki mutluluğu bir arada yaşamış oldu .
İki ayrı düğün ile yoğun bir hafta sonu geçiren Aydın Ticaret Borsası ' nda ilk olarak Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri A . Mustafa Aylın ' ın edebiyat öğretmeni olan kızı Eda Aylın , Bergama ' lı matematik öğretmeni Ercan Çizmeci ile Turistik Park ' ta gerçekleşen görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirmişti .
Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri A . Mustafa Aylın ' ın kızının ardından
Aydın Ticaret Borsası personellerinden Duygu Ödenir de , Çağatay Tükel ile uzun süren beraberliklerini Esra Düğün Salonunda gerçekleşen düğün ile mutlu sonla noktaladı . Düğünde Aydın Ticaret Borsası Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleriyle yakın arkadaşları çifti yalnız bırakmadı .
Nikah töreninde gelinin nikah şahidi Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı olurken , damadın nikah şahitliğini ise Turgay Dirimlili yaptı . Oldukça renkli bir törene sahne olan gece boyunca Duygu ve Çağatay Tükel çiftinin mesai arkadaşları ve iki ailenin yakınları birlikte doyasıya eğlenme fırsatı buldu .