Uyuşturucudan 6 Tutuklama

Malatya Emniyet Müdürlüğü ve komşu il emniyet müdürlüklerinin çalışması ile 10 kilo 740 gram eroin ele geçirilirken, olayla ilgili yakalanan 6 zanlı tutuklandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, "Malatya ve Kilis Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü elemanlarının birlikte yaptıkları operasyonda 10 kilo 740 gram eroin maddesi Kilis ilinde ele geçirildi ve bir şahıs tutuklandı.
Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda operasyon genişletilmiş, İstanbul, Van, Şanlıurfa ve Kilis illerinde yapılan eş zamanlı operasyonda 5 şahıs daha yakalanmıştır. Yakalananlar Kilis Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklanmıştır. Olayla ilgili toplam 6 şahıs tutuklanmıştır" denildi.