Saygısız okçu - SPOR

Aykut Kocaman, “Doktorların raporuna göre çalışmamasını gerektirecek bir durum yok. Kulübüne,  arkadaşlarına saygısı olan herkese açığım!” diyerek golcüyü kafasında sildiğini ima etti



Aykut Kocaman, “Doktorların raporuna göre çalışmamasını gerektirecek bir durum yok. Kulübüne,  arkadaşlarına saygısı olan herkese açığım!” diyerek golcüyü kafasında sildiğini ima etti

Güiza’nın idmanlara bile tenezzül etmemesi Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı çileden çıkardı! Dün basın toplantısı düzenleyen Kocaman, açık açık söylemese de golcüyü kafasında sildiğini ima ederken, “Doktor raporuna göre idmana çıkmamasını gerektirecek bir sakatlığı yok. Herhalde kendisinin sorunu var. Bu kulüp ona karşı yükümlülüklerini yerine getirdi. Aynı şeyi ondan bekliyoruz” şeklinde konuştu.

KAZIM BİR ADIM ATSIN YETER

Kocaman, “Kimseye ön yargım yok. İşini seven, kulübüne, arkadaşlarına saygı gösteren, her oyuncuya açığım” diyerek, Okçu’nun saygısızlık yaptığını vurgularken, Kazım ile ilgili soruya da “Bana doğru bir adım atarsa ben ona iki adım atarım. Bu tüm oyuncular için geçerli. Kazım idmanda gayretli, yararlanabileceğimiz birisi.  İyi çalışan formayı kendi alır” sözleriyle yanıt verdi.

“ALLAHAISMARLADIK” DER GİDERİZ

Kanarya’nın hocası şöyle devam etti: “Fırtınalı bir denizin içindeyiz. Kayalara çarpmadan, akıntıya kapılmadan gücümüzü ortaya koyacağız. İyi olursak, ‘Aferin’ diyecekler, kötü olursak, ‘Allahaısmarladık’ deyip gideceğiz. Oğuz ve Rıdvan’ın görev yaptığı dönem ile şu an farklı. Şimdi koşullar daha elverişli. Onlarla her zaman görüşüyorum. Süper Lig’i de iyi biliyorum.”

Bu nasıl hareket Güiza!

“Olay adam” Daniel Güiza dün idmana çıkıp sadece 6 dakika koşarken, orta parmağını objektiflere doğru göstererek büyük tepki çekti. Yönetimin para ceza vermesi bekleniyor

Yapmadığı bir bu kalmıştı. Fenerbahçe’nin sorunlu İspanyol futbolcusu, “İdmana çıkmıyor” eleştirileri artınca dün yasak savdı. Golcü futbolcu sabah antrenmanına çıktı ve tek başına 6 dakika düz koşu yaptı; daha sonra da içeriye girerek tedavisine devam etti. Ama bu sırada parmağı ile yaptığı hareketi görenler büyük tepki gösterdi. Yönetimin, Güiza’ya 20 bin euro para cezası vermesi bekleniyor.

Öte yandan kendisine takım arayan Güiza’nın Malaga’ya transferinde önemli gelişmeler yaşandı. Sarı-Lacivertliler’in 7 milyon euro’luk bonservis isteğini fazla bulan kulüpte yaşanan idari değişimin ardından, Güiza adı yeniden ön plana çıktı.

La Liga ekibinin çoğunluk hisselerini Katarlı petrol milyarderi Sheik Al Thani satın aldı. Böylece maddi açıdan rahatlayan kulüp, Güiza için kolları sıvarken, Başkan Fernando Sanz’ın Thani ile birlikte yaptığı açıklamalar basında “Güiza Malaga’da” şeklinde yorumlandı.

 

 

Star Gazete