Polat: Yarın Bile Bir Transfer Olabilir İstanbul

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, futbol takımına ihtiyaç duydukları transferleri yapacaklarını söyledi.

  Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat , futbol takımına ihtiyaç duydukları transferleri yapacaklarını söyledi .
Polat , Mecidiyeköy ' deki kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada , transfer konusundaki çalışmalarının devam ettiğini belirterek , şöyle dedi :
' Taraftarlarımıza , camiamıza şunu söyleyebiliriz ; Galatasaray ' ın ihtiyacı olan transferler yapılacaktır . Ancak medya baskısı veya taraftar baskısı hızında yapmayacağız bunu . Biz ekonomik ve teknik şartları uygun olan sporcuları arzu ettiğimiz şekilde transfer etmeye çalışıyoruz . Yarın bile bir transfer olabilir . '
Adnan Polat , yaptıkları yönetim kurulu toplantısında , öncelikli olarak son günlerde başkan yardımcısı Yiğit Şardan hakkında basında yer alan haberleri görüştüklerini ifade ederek , şunları kaydetti :
' Burada Yiğit arkadaşımıza yönelik aslı astarı olmayan , tamamıyla karalamaya yönelik bir haber çıkmıştır . Galatasaray Kulübü ' nde Yiğit Şardan , yapmış olduğu işlerle kendi şirketlerinin nüfuzunu da kullanarak , milyonlarca lira para kazandırmıştır . Bu konuda tüm yönetim kurulumuz hemfikirdir . Bu konuyla ilgili daha detaylı açıklamayı , Perşembe günü basın toplantısında yapacağız . Biz Yiğit Şardan ' ın yaptığı işlerin tamamının arkasındayız , bu böyle bilinmeli . '
Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel ' in , Galatasaray Futbol A . Ş . yönetiminden istifa ettiğini bildiren Polat , ' İstifasını Cuma günü benim ofisime iletti . Ben dün görebildim , ancak gazetelerden okudum . Bu konuyla ilgili detaylı açıklamayı da basın toplantısında yapacağız ' diye konuştu .


06 . 07 . 2010 22 : 26 : 31