Mesajlı açılış - SPOR

Galatasaray, sezonun ilk idmanını yaparken, taraftarlar Başkan Polat’a seslendi



Galatasaray, sezonun ilk idmanını yaparken, taraftarlar Başkan Polat’a seslendi

Sarı-kırmızılı futbolseverler, “En büyük transfer Haldun Üstünel” ve “Kewell’ı getir büyük başkan” sesleriyle Adnan Polat’a çağrıda bulunurken, “Servet gitme, bizimle kal” tezahüratıyla da Rijkaard’a gönderme yaptılar

Ve Beşiktaş ile Fener’den sonra Galatasaray da yeni sezona merhaba derken, taraftarlar ilk çalışmada adrese teslim tezahüratlar yaptı. Yönetimde yaşanan Haldun Üstünel krizinin son bitmesini isteyen Sarı-Kırmızılılar, “En büyük transfer Üstünel”, “İçimizden birisi Üstünel” diye bağırarak, idmanı izleyen Polat’a mesaj gönderdiler.

SERVET: GİTMİYORUM BURADAYIM

Kewell  konusunda da Polat’a seslenen Sarı-Kırmızılılar , “Kewell’ı getir büyük başkan” ve “Harry Kewell” tezahüratlarıyla, Avustralyalı ile sözleşme yenilenmesini istediler. Bu arada Servet Çetin’i de unutmayan Cim-Bomlular, “Servet gitme bizimle kal” diye bağırıp, Teknik Direktör Rijkaard’a çağrıda bulundu. Servet de bu tezahünattan sonra eliyle “gitmiyorum buradayım” işareti yaptı.

KEWELL: RİJKAARD BENİ İSTİYOR

Öte yandan Kewell. NTV Spor’a yaptığı açıklamada, Rijkaard’ın kendisiyle çalışmak istediğini söyledi. Avustralyalı star, “Kulübüm 2 yıllık sözleşme önermişti, sakatlık sonrası bu teklifi geri çektiler. 2 yıl benim için önemli. Çünkü ailemi İstanbul’a getireceğim. Fener’le görüşmedim. Bosman kuralları gereği konuşma hakkım var ama ben kalmak istiyorum” dedi. • ALPER MERT

İlk antrenmanda 1 numaralı kriz

Galatasaray dün sahaya inerken, kaleci Leo Franco’nun da idmana çıkmak istemesi krize yol açtı. Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, sahaya çıkan Arjantinli kalecinin yanına gidip, “Antrenmana çıkma. Senden kulüp bulmanı istemiştik” dedi. Leo Franco’nun menajeri Hugo da, “O zaman iki yıllık alacağımız olan 2 milyon 800 bin euronun farkını verin. Zaragoza bize en fazla 800 bin euro teklif etti. 2 yıl için 1 milyon 200 bin euro farkı verirseniz problem kalmaz” dedi. Taraftarların “Güle güle Leo Franco” tezahüratı da Arjantinli’yi kızdırdı.

 

Star Gazete