Köylüler Caz Müzigiyle Tanıştı
Ortaca Belediyesi 10. Ekin Kültür Sanat Günleri, kapsamında Gölbaşı köyünde ilk kez bir caz konseri düzenlendi.

Etkinliğe gelenlere Köy Muhtarlığı tarafından pilav üstü tavuk ve ayran ikramı yapıldı.
Yapılan etkinlikte; Gölbaşı Köyü'nde en yaşlı köylülerle konuşulup, köye nelerden ve nasıl geldiklerini anlattılar. Muğla ve yöresinde oynanan "Kerimoğlu Zeybeği"nin tiyatroya uyarlanışıyla devam edildi.
İstanbul'da yapılan Caz gösterimine katılan ve ilk köz köylülerle buluşan Caz Orkestrası'nda Eloktro Gitarda Timuçin Şahin, Bas gitarda Sean Canly, Saksofonda Michael Atlias ve Davulda Ted Paar 'dan kurulu ekip, açık kamyon üzerine kurulan sahnede köylüleri caz ziyafeti çektiler ve köylülerden bol alkış aldılar.
Gece; yoğurt yeme ve elma yeme ve kese kapmaca yarışmalarından sonra etkinliğe gelenlere dağıtılan çekiliş biletlerinde hediye isabet eden numaralara hediyeler verilerek, gece son buldu.
