İldem'e çok amaçlı sosyal tesis yapılacak

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesine dahil olan Gesi bölgesi İldem Cumhuriyet Mahallesi'ne çok amaçlı sosyal tesis

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesine dahil olan Gesi bölgesi İldem Cumhuriyet Mahallesi'ne çok amaçlı sosyal tesis binası yaptırılacağını söyledi.

Gesi Bölgesi Cumhuriyet Mahallesi'nin yeni kurulan bir yerleşim bölgesi olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, şu bilgileri verdi: "İldem bölgesi yeni oluşan bir semt dolayısı ile her türlü inşaat ve donanımı bulunan bir bölgedir. Yeni olması sebebi ile sosyal donatıları ile ortak kullanım kamu yatırımlarına ihtiyaç bulunmaktadır. Belediye olarak 10.500 m2 büyük ölçekli park, açık alan spor merkezleri ve sahaları, semt pazar yeri tesislerini yapıyoruz. Şimdi de yine çok amaçlı sosyal ve spor tesisi yapımı için ihale yapacağız."

Memduh Büyükkılıç, yapılacak sosyal ve spor merkezinin çok amaçlı ve yönlü hizmet vereceğini ifade ederek, "Bu merkez ile bölge halkı spor, mesleki eğitim yeri, öğrencilere kurslar, toplantı salonu, sergi salonu, internet salonu gibi çok yönlü olarak hizmet verecektir." dedi. Başkan Memduh Büyükkılıç, Sosyal ve Spor Merkezi yapılması işinin 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edileceğini ve daha fazla bilginin www.melikgezi.bel.tr adresinden alınabileceğini sözlerine ekledi.