Ağabeyinden 13 Yıl Sonra Şehit Oldu Iğdır

İNDEN 13 YIL SONRA ŞEHİT OLDU

IĞDIR (A.

  İNDEN 13 YIL SONRA ŞEHİT OLDU

IĞDIR ( A . A ) - 06 . 07 . 2010 - Hakkari ' nin Şemdinli ilçesindeki üs bölgesine dün gece teröristlerce yapılan saldırıda şehit düşen Iğdırlı Erkan Akdeniz ' in ağabeyi Mehmet Akdeniz ' in de 1997 yılında şehit olduğu öğrenildi .
Hakkari ' nin Şemdinli ilçesi Beyyurdu Jandarma Karakol Komutanlığına ait üs bölgesine , dün gece terör örgütü PKK üyelerince uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu şehit olan Erkan Akdeniz ' in ( 21 ) ağabeyi Mehmet Akdeniz ' in , 1997 yılında Şırnak ' ın Beytüşşebap ilçesinde , bir operasyon sırasında mayın patlaması sonucu şehit olduğu belirtildi .
Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Kamber Güzelkaya , acılarının büyük olduğunu belirterek , bir ailenin ocağına ikinci kez ateş düştüğünü söyledi .
Erkan ' ın ağabeyi Mehmet Akdeniz ' in 13 yıl önce Şırnak ' ın Beytüşşebap ilçesinde bir operasyon sırasında şehit düştüğünü kaydeden Güzelkaya , ' Erkan da ağabeyi gibi aynı kaderi paylaştı . Acımız çok büyük . Ailenin ocağına ikinci kez ateş düştü ' dedi .
Bu arada , şehit olan Erkan Akdeniz ' in , Kars ' ın Kağızman ilçesindeki Çemçe Yaylası ' nda bulunan ailesine acı haberin verilmesi için bölgeye ekip gönderildi .

06 . 07 . 2010 12 : 34 : 02