Uşak Emniyetinde Terfi Töreni

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bir üst rütbeye terfi edenler için rütbe ve terfi töreni düzenlendi.

Uşak Emniyetinde Terfi Töreni
Uşak Emniyet Müdürlüğü'nde 7 personelin bir üst rütbeye terfi etmesi üzerine rütbe ve terfi töreni organize edildi. Terfi eden personelin bazılarının başka illere tayin olduğu bildirilirdi.
Yazlık polisevi'nde yapılan törene Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman, Vali Yardımcısı Ali Galip Saral, İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin ve terfi eden polisler katıldı.
İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin törende yaptığı konuşmada "Yeni rütbelere ve görevlere terfi etmek, personelin gurur duymasını sağlayan en önemli etmendir. Değerli arkadaşlarımızın sevincini ve heyecanını yürekten paylaşıyoruz. Terfi eden meslektaşlarım göreviniz süresince rehberiniz Ulu Önder Atatürk' ün çizdiği çağdaşlık hedefi ve sınırları yasalarla çizilmiş üstün görev anlayışı çizgisini, izleyeceğinize inancım sonsuzdur. Bu yolda sizlere ve başarınızda pay sahibi olan ailelerinize üstün başarılar diliyorum" dedi.
Uşak Valisi Özdemir Çakacak ise törende yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Polis teşkilatı vatandaşın can ve mal güvenliği için fedakarca çalışıyor. Sizler gücünüzü üniformanız ve silahınızdan değil verdiğiniz hizmetten alıyorsunuz. Vatandaşların gözü sürekli sizin üzerinde olduğunu unutmayın. Her konuda size başvuran vatandaşları yardım etmelisiniz. Türk Polis Teşkilatı eğitimli ve çağdaş bir yapıya büründü. Bu konuda çok önemli mesafeler alındı. Artık küçük bir delilden yola çıkılarak olaylar aydınlatılıyor. Türk Polis Teşkilatımız bundan sonra da aynı özveri ile kendisine tevdi elden görevi yerine getirecektir"
Konuşmaların ardından bir üst rütbeye terfi eden personele rütbelerini eşleri ile protokol üyeleri taktı.
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'nde bir üst rütbeye terfi edenler ise şunlar; 2. sınıf emniyet müdürü İhsan Sarı 1. sınıf emniyet müdürlüğüne, emniyet amirleri Dündar Özel, Hüseyin Özen ve Cenk Balta 4. sınıf emniyet müdürlüğüne baş komiser Aytekin Şimşek ile Zuhri Sarıçiğil emniyet amirliğine ve komiser yardımcısı Şevket Demircan ise komiserliğe terfi etti.