Şampiyon Manavgat Raf

Türkiye Futbol Federasyonu Garanti Plaj Futbol Ligi Evrenseki etabı final karşılaşmasında Manavgat Raf şampiyon oldu.

Şampiyon Manavgat Raf
Türkiye Futbol Federasyonu Garanti Plaj Futbol Ligi Evrenseki etabı final karşılaşmasında Evrenseki Belediyespor'u 10-8 mağlup eden Manavgat Raf şampiyonluğa ulaşarak Kuşadası'nda yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Turnuvada üçüncülüğü Sarılar'ı 10-4 mağlup eden Başarı Koleji elde ederken Antalya Hakemleri'ni 11-9 mağlup eden Manavgat Masterleri döndüncü oldu.
Evrenseki Beach Park'ta oynanan ve Plaj Futbolu Milli Takımlar İdari Sorumlusu Şamil Bilgin, MilliTakım Antrenörü Vedat Uysal, Yardımcı Antrenör Ramazan Torunoğlu, Kaleci Antrenörü Eser Özaltındere ve Milli sporcularında izlediği final karşılaşması öncesinde 11-18 Temmuz tarihleri arasında İtalya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası için Okurcalar beldesinde kampta bulunan Plaj Futbolu Milli Takımı kendi aralarında gösteri maçı yaptı.
Üç gün süren ve 8 takımda 96 sporcunun mücadele ettiği turnuvada 11 karşılaşmada fileler 162 kez havalandı. Turnuvanın En İyi Sporcusu olarak Başarı Koleji'nden Emrah Ekmekçi, 14'er golle gol krallığını paylaşan Başarı Koleji'nden Emrah Ekmekçi ve Masterler'den Gürbüz Erciş, En İyi Kaleci Evrenseki Belediyespor'dan Fırat Ustaoğlu ve En Centilmen Oyuncu Masterler'den Aziz Akçay'a plaket ve kupaları verildi.
Turnuvanın final karşılaşmasının ardından turnuvayı takip eden Milli Takım yetkilileri ve organizasyon komitesi tarafından turnuvanın en iyi oyuncuları arasından seçilen 12 kişilik karma, bu akşam saat 20.00'da Plaj Futbolu Milli Takımı ile bir hazırlık karşılaşması yapacak.