Bodrum'da Makilik Alanda Yangın Bodrum

'DA MAKİLİK ALANDA YANGIN

BODRUM (A.

  ' DA MAKİLİK ALANDA YANGIN

BODRUM ( A . A ) - 05 . 07 . 2010 - Muğla ' nın Bodrum ilçesinde makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı . Havadan ve karadan müdahale edilen yangının , yerleşim alanlarına ulaşmaması için yoğun çaba harcanıyor .
Turgutreis beldesinin İslamhaneleri Köyü ' ndeki makilik alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları , engebeli arazi yapısı nedeniyle güçlükle sürdürülüyor . Çalışmalara 1 helikopter , itfaiye ekipleri ve orman yangın söndürme işçileri katılıyor .
Ekipler , yaklaşık 2 hektar alanda etkili olan yangının yerleşim alanlarına ulaşmaması için yoğun çaba gösteriyor . Jandarma ekipleri de yangının çıktığı bölgeye yakın olan yerleşim alanlarında güvenlik önlemi aldı .
Bodrum Orman İşletme Şefi Önder Barut , yangına arazi yapısı nedeniyle uzun süre karadan müdahale edemediklerine işaret ederek , ' Ekipler , karadan müdahale edemeyince helikopter desteği istedik . Yangın söndürme çalışmasına köyde yaşayan vatandaşlarımızda destek veriyorlar . Yangının büyümesini önlemeye çalışıyoruz ' dedi .
05 . 07 . 2010 16 : 00 : 30