Bingöl'de AK Parti binasına silahlı saldırı

AK Parti Bingöl İl Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıda bulunuldu. Can kaybının yaşanmadığı saldırıda korkulu anlar yaşanırke...



AK Parti Bingöl İl Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıda bulunuldu. Can kaybının yaşanmadığı saldırıda korkulu anlar yaşanırken, aynı saatte Karlıova ilçe başkanlığı binası önüne de ses bombası atıldı.

Bingöl'de AK Parti il başkanlığına silahlı saldırıda bulunuldu. Kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından gerçekleştirilen saldırıda parti binasında geniş bir delik açıldı.
Olay yerine gelen emniyet yetkilileri tarafından geniş güvenlik önlemleri alınırken çevre sakinleri patlama ile oluşan sesten korktu.
Olayla ilgili inceleme başlatan ve saldırıyı gerçekleştirilen için geniş çaplı operasyonlar başlatılırken saldırıda kullanılan silahın roketatar olduğu tahmin ediliyor. Parti binası içerisine atıldığı düşünülen roket atar mermisinin de hala patlamadığı düşünülüyor.
Öte yandan, saldırıdan hemen sonra parti binası önüne gelen AK Parti Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, şimdilik kesin bir şey söylemenin doğru olmadığını ve olayın aydınlatılması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Parti binası önüne Milletvekili Yusuf Coşkun'un yanı sıra Belediye Başkanı Serdar Atalay ve AK Parti il Başkanı Cevdet Çalbay da geldi.
(CİHAN)

Zaman