Adalı: Kartal 2 kanat taktı!

“Benim Bakü maçında gördüğüm Quaresma ile Hilbert'in Beşiktaş'ı kanatlandırdığı. Delgado ve Tabata'yla konuştum, onlar da istekli.”

Adalı: Kartal 2 kanat taktı!
“Benim Bakü maçında gördüğüm Quaresma ile Hilbert’in Beşiktaş’ı kanatlandırdığı. Delgado ve Tabata’yla konuştum, onlar da istekli.”

İLK hazırlık maçını Bakü ile yapan siyah-beyazlılarda Futbol Şube Sorumlusu Serdal Adalı takımın Schuster’in istediği sistemi oynamak için çaba gösterdiğini söyledi. Kısa zaman içinde tüm Türkiye’nin çok farklı bir Beşiktaş seyredeceğine inandığını belirten Adalı şunları söyledi: “Geçen sene özellikle 2. yarıda Mustafa Denizli’nin de üzerinde durduğu ancak bir türlü takımın tamamıyla başaramadığı rakip sahada presi uygulamaya çalışıyoruz.Tabii ki takım oyununda bazı alışkanlıklar çabuk giderilmiyor, bunun için zamana ihtiyaç var. Ama gözlemlediğim Kartal’ın kendisine Quaresma ve Hilbert’ten oluşan 2 kanat taktığı.

BU kanatlarla fazla zorlanmadan başarıyı yakalayacağız. Delgado da Tabata da orta sahada sakatlıkları nedeniyle durgundular ama takıma adapte edilmiş durumdalar. Kendileriyle konuştuğumuzda kısa süre içinde tedirginlikten kurtulacakları söylediler. Sakatlıktan yeni çıkmalarına rağmen tedirgin oynasalar bile takımı atağa kaldıracak, pozisyonlara sokacak sistemin maestroları olarak görev yapabiliyorlar.”

Sercan’a ilk resmi teklif

BEŞİKTAŞ Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, dün Sercan transferini resmen başlattı.. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’yı arayarak “Sizin istedikleriniz bizde, bizim istediklerimiz de sizde. Bu transferi takas yoluyla bitirelim” teklifi getirdi. Adalı, Sercan Yıldırım’a karşılık geçen yıl Bursa’da kiralık oynayan Zapatoncny ile Beşiktaş’ın Dünya Kupası’na giden 2 oyuncusundan biri olan Filip Holosko’yu teklif etti. Öneriyi beğenen Yazıcı, eğer teknik direktör Ertuğrul Sağlam bu takası onaylarsa Sercan’ı Beşiktaş’a verebileceklerini söyledi