4. Kırkpınar Sanat Akşamları Başlıyor

4. Kırkpınar Sanat Akşamlarında bu yılda ünlü sanatçılar sahne alacaklar.

4. Kırkpınar Sanat Akşamlarının başlaması nedeniyle basın toplantısı düzenlendi. Adapazarı'nda bulunan Adı Bahçe Restaurant'ta gerçekleşen basın toplantısına Kırkpınar Sanat Derneği Başkanı Erdoğan Kaya, Organizasyon yetkililerinden Güzin Fil ve Osman Gür katıldı.
Kırkpınar Sanat Derneği Başkanı Erdoğan Kaya, 7 Tammuz tarihinde başlayacak sanat akşamlarında ünlü sanatçıların sahne alacağını ifade ederek, "Bu tür Kültür ve Sanat etkinliklerine vatandaşlarımızın çok daha fazla ilgi göstermesi gerekiyor. Biz Kırkpınar Sanat Derneği olarak 4 yıldır üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Ancak buna benzer etkinliklere talep ne kadar fazla olursa şehrimizde yaşan insanlar için farklı etkinlikler o kadar daha fazla olacaktır" dedi.
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kırkpınar Sanat Akşamları etkinlikleri 4 konser ve 4 Tiyatro eserinden oluşuyor. 7 Temmuz da start alacak olan etkinliklerde Leman Sam, Ferhat Göçer, Teoman, Ezginin Günlüğü gibi ünlü sanatçıların sahne alacağı konserlerin yanı sıra Can Gürzap, Nurseli İdiz, Burcu Gül Kazbek, Yağız Tanlı'nın rol aldığı "Evliliğe Gelince" isimli tiyatro oyunu yer alacak. Kırkpınar Anfi Tiyatroda düzenlenecek Sanat Akşamlarında 17 Temmuz'da Liman Sam, 24 Temmuz'da Teoman, 30 Temmuz'da Ferhat Göçer ve 07 Ağustos'ta ise Ezginin Günlüğü sahne alacak. Can Gürzap ve Nurseli İdiz'in oynadığı "Evliliğe Gelince" isimli tiyatro oyunu ise 09 Temmuz tarihinde sahnelenecek.