Range Rover Evoque dikkatleri üzerine çekti

Range Rover'ın 40. yıl dönümü kutlamaları başladı, yeni Range Rover Evoque işte böyle bir şey.

Range Rover Evoque dikkatleri üzerine çekti
  Yeni kompakt Range Rover , 1 Temmuz 2010 tarihinde Londra ' da Kensington Sarayı ' nın Orangery bö ; lü ; mü ; nde Vogue Dergisi ile birlikte dü ; zenlenen Range Rover ' ın 40 . yıl dö ; nü ; mü ; kutlamaları sırasında davetlilere ö ; zel olarak tanıtıldı .

Merakla beklenen isminin Range Rover Evoque olduğu aç ; ıklanan yeni model , 2011 yazında coupé ; versiyonu ile Range Rover ve Range Rover Sport ailesine katılacak .

En kü ; ç ; ü ; k , en hafif ve bugü ; ne kadar ü ; retilmiş en ekonomik Range Rover olacak araç ; , sü ; rekli dö ; rt ç ; eker ve iki ç ; eker olmak ü ; zere iki versiyonu ve 130g/km CO2 altındaki emisyon oranı ile Range Rover markasının sü ; rdü ; rü ; lebilir ç ; evre politikasına bağlılığının tam bir gö ; stergesi olmayı hedefliyor .

Kutlama sırasında Land Rover Genel Mü ; dü ; rü ; Phil Popham şu aç ; ıklamayı yapmıştır : &ldquo ; Range Rover ' ın bu ö ; zel gü ; nü ; nde , sadece markanın 40 . yılını kutlamakla kalmıyoruz , aynı zamanda sizlere Range Rover Evoque ' u sunarak , markanın heyecan verici geleceğini de sizlerle paylaşmak istiyoruz . Otomotiv tarihinin en ö ; nemli araç ; larından biri olan Range Rover , 1970 yılında ilk tanıtıldığı gü ; nden bu zamana kadar birç ; ok başarılara imza atmıştır ve halen atmaya devam etmektedir . Yeni Range Rover Evoque , markanın gelişiminin ve gelecekteki başarısının ö ; nemli bir gö ; stergesidir . Mü ; şterilerimiz , diğer Range Rover modellerinde olduğu gibi bu aracın da premium , lü ; ks ve ö ; zel bir araç ; olacağından emin olmalıdırlar . Spor gö ; rü ; nü ; mü ; ve kendine has tasarımı ile Range Rover Evoque , markamıza yepyeni bir mü ; şteri kitlesi kazandıracaktır . &rdquo ;

&ldquo ; Range Rover Evoque , İngiltere ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunan , birç ; ok alanda ö ; dü ; l almış ve yalın ü ; retimde endü ; stri lideri olarak kabul edilen Halewood tesislerinde ü ; retilecektir . Range Rover Evoque gerç ; ekten evrensel bir araç ; tır ve 160 ' dan fazla ü ; lkede aynı anda satışa sunulacaktır . Araca dü ; nyadaki birç ; ok ü ; lkede ve dilde anında tanınacak bir isim koymak bizim iç ; in ö ; nemliydi . Yaratıcı ve farklı bir isim olmasını istedik . Bu isim , hem ayrıcalık ifade etmeliydi hem de duyguları harekete geç ; irmeliydi . Evoque , kozmopolit evrensel , sofistikedir ve aracın şehirli zarafetinin tamamlayıcısıdır . &rdquo ; diyerek sö ; zlerini bitirmiştir .

Daha sonra Land Rover ' ın Tasarım Direktö ; rü ; Gerry McGovern sö ; z alarak : &ldquo ; Range Rover tasarımının cesur bir evrimi olan yeni Range Rover Evoque , mü ; şterilerimize ç ; ekici , premium kalitede ve kompakt otomobil tarzı bir SUV sunacaktır . 2008 yılında LRX konsept aracını sunduğumuzda , tü ; m dü ; nyadan gelen pozitif geri bildirimler işi bir adım ö ; ne taşıyıp konsept aracın gerç ; eğe dö ; nü ; ştü ; rü ; lmesini sağladı . Bu akşam burada LRX konsept ruhunu tamamıyla yansıtan bu aracı sizlere sunarak , verdiğimiz sö ; zü ; n gerç ; ek olduğunu dü ; nyaya gö ; stermek istedik . Tamamıyla yeni Range Rover Evoque , mü ; şterilerle duygusal seviye bir bağ kurarak , Range Rover markasının geniş kitlelere ulaşmasının gü ; ç ; lü ; bir ifadesi olacaktır . &rdquo ; demiştir .

Veteknoloji