'J.Lo tehdit ediliyor ama...'

Girne'deki Cratos Premium Otel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bozoğlu, Rumların, ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in otelde vereceği konseri engellemek için girişimde bulunduğunu ve sanatçının, aldığı tehditler nedeniyle bazı tereddütleri olduğunu, ancak konserin iptal edildiği haberlerinin doğru olmadığını, sanatçıyla imzalanmış protokol bulunduğunu aç

Girne'deki Cratos Premium Otel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bozoğlu, Rumların, ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in otelde vereceği konseri engellemek için girişimde bulunduğunu ve sanatçının, aldığı tehditler nedeniyle bazı tereddütleri olduğunu, ancak konserin iptal edildiği haberlerinin doğru olmadığını, sanatçıyla imzalanmış protokol bulunduğunu açıkladı. Bozoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Rumların, Jennifer Lopez'in konsere katılımını internet üzerinden yapılan çeşitli spekülasyonlarla ve tehditlerle engellemeye çalıştığını kaydetti.

"Rumların, sanatçının Kuzey Kıbrıs'a gelmemesi için baskı yaptıkları doğru. Doğal olarak Jennifer Lopez'in de bundan etkilenmemesi mümkün değil" diyen Bozoğlu, "Sanatçımız tabii ki bu tatsız söylemlerden etkilendi. Hatta, kendisi bu konuda Rumlardan tehdit dahi alıyor. Dolayısıyla Jennifer Lopez'in bir tereddütü var. Ancak aramızda, sanatçının bizzat imzalamış olduğu bir protokol mevcut" ifadesini kullandı.

"Lopez otelin reklam yüzü"

Jennifer Lopez'in Cratos Premium Otel'in "reklam yüzü" olması konusunda üç gün önce anlaşma imzalandığını bildiren Bozoğlu, "Cratos Premium Otel ile adanın en büyük turizm yatırımının gerçekleştirildiğini, dünya jet sosyetesinin bu açılışa ilgisinin büyük olduğunu" kaydetti.

Bozoğlu, "Premium Gala Gecemiz, Fashion TV tarafından dünyanın 193 ülkesinde canlı yayınlanacak. Bu önemli turizm olayının yalnızca Kuzey Kıbrıs'ın değil, tüm adanın tanıtımı için son derece değerli olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca, bir dünya starını ağırlayan bu dev organizasyonun adamızdaki barış ve kardeşlik ortamını da bir kez daha ortaya sereceğinden ve bunu pekiştireceğinden de şüphemiz yok" dedi.

Murat Bozoğlu, otelin konukları arasında Rum-Türk ayrımı yapılmadığını da belirterek, "Bir dünya otelinin, enternasyonal bir marka olma misyonu sürecektir" ifadesini kullandı.

Rum gazetesi: "Konser iptal edildi"

Öte yandan Kıbrıs Rum basını, Jennifer Lopez'in KKTC'ye gelişinin Rum tarafının girişimleriyle iptal edildiğini iddia etti.

Rum Simerini gazetesi, ABD'de yaşayan Rumların ve "perde gerisi" girişimlerin sonuç verdiğini öne sürdü.

KKTC medyasında Lopez'in geleceğine ilişkin haberlerin çıkmasının ardından, Lopez'in menajerliğini üstlenen William Morris Agency şirketine elektronik posta ve telefonlar yoluyla baskı yapılmaya başlandığını aktaran gazete, şirket tarafından Lopez'in gelişiyle ilgili herhangi resmi bir açıklama yapılmadığını belirtti.

Açılışına Lopez'in katılacağı duyurulan Cratos Premium Otel, Girne'ye bağlı Çatalköy'de inşa edildi.


CNN Türk