David Villa 5 golle lider

FIFA2010 Dünya Kupası'nda yarı finalistler belli olurken, Uruguay - Hollanda ve Almanya - İspanya ile finale kalabilmek için mücadele edecekler. Kupa

  FIFA2010 Dünya Kupası ' nda yarı finalistler belli olurken , Uruguay - Hollanda ve Almanya - İspanya ile finale kalabilmek için mücadele edecekler . Kupada yarı final maçları , 6 Temmuz ' da Uruguay - Hollanda , 7 Temmuz ' da da Almanya-İspanya maçları oynanacak . İki karşılaşmanın başlama vuruşu ise TSİ 21 . 30 ' da yapılacak .

Bu arada David Villa , Paraguay maçında takımının tek golünü atarak kupadaki gol sayısını 5 ' e çıkardı ve gol krallığı yarışında ilk sıraya yükseldi .

Gol krallığında 2 . sırayı , 4 golü bulunan Gonzalo Higuain ( Arjantin ) , Miroslav Klose ( Almanya ) , Robert Vittek ( Slovakya ) , Wesley Sneijder ( Hollanda ) , Thomas Müller ( Almanya ) paylaşıyor .

Kupada 3 golü bulunan futbolcular ise şöyle sıralanıyor : Luis Fabiano ( Brezilya ) , Asamoah Gyan ( Gana ) , Diego Forlan ( Uruguay ) , Luis Suarez ( Uruguay ) , Landon Donovan ( ABD ) .