Çalıp Sattığı Bilgisayarı Çaldı

Adana'da uyuşturucu parası için ablasının bilgisayarını çalan kişi, sattığı bilgisayarı alan kişiden de çaldı. Zanlı polis tarafından yakalandı.

  Edinilen bilgiye göre , Yeşilyurt Mahallesi , Evren Sitesi ' nde meydana gelen olayda , Ali Özdemir ' in evindeki yeni satın aldığı ikinci el bilgisayar çalındı . Parmak izinden hırsızlığın komşusu 34 yaşındaki Duran K . tarafından gerçekleştirildiğini belirleyen polis , zanlıyı gözaltına aldı . Suçunu itiraf eden Duran K . , uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirterek , " Ablamın bilgisayarını Mısır Çarşısı ' nda sattım . Bilgisayarın arkadaşım tarafından satın alındığını öğrendim . Ablama tamire götürdüğümü söylediğim için
bilgisayarı çaldım " dediği öğrenildi .
Bu arada , Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri , Yeşilyurt ve Belediye Evleri Mahallesi ' nde hırsızlık yapan " Sincap Rıdvan " lakaplı Rıdvan Öztekin ( 18 ) ile 16 yaşındaki A . B . ' yi soydukları evin damında yakaladı .
Hırsızlık yapacakları evin demir pencere şebekelerini kesen ve hırsızlıktan sonra damların üstünden atlaya atlaya kaçan zanlılar , son girdikleri evden çaldıkları 6 bin lira değerinde ziynet eşyaları ve elektronik eşya ile birlikte yakalandılar . 3 zanlı haklarındaki tahkikatın tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi .