BJK'de Quaresma ilk kez forma giydi

Beşiktaş, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile 1-1 berabere kaldı.

  Beşiktaş , Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile 1-1 berabere kaldı . Teknik Direktör Bernd Schuster ' in ilk kez siyah-beyazlı takımın başında çıktığı hazırlık maçında yeni transferler Quaresma ve Hilbert de forma giydi .

Bischofshofen Stadı ' nda oynanan karşılaşmaya Beşiktaş , Rüştü Reçber , Erkam Reşmen , İbrahim Toraman , Zapotocny , İsmail Köybaşı , Fink , Uğur İnceman , Ali Kuçik , Tabata , Quaresma ilk 11 ' i ile çıktı .

Mücadelenin başından itibaren oyunun kontrolünü eline alan Beşiktaş ' ta Alman futbolcu Fink , 22 . dakikada kornerden gelen topla kale önünde buluştu . Uygun pozisyonda olmasına karşın topa istediği gibi vuramayan Fink , mutlak bir gol kaçırdı .

Neftçi Bakü ise 23 . dakikada Abishev ' in uzaktan sert şutunda gelen golle 1-0 öne geçti .

27 . dakikada Tabata ' nın serbest atıştan sert şutunda meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta çıktı . İlk yarı 1-0 Azerbaycan ekibinin üstünlüğü ile tamamlandı .

Beşiktaş , mücadelenin ikinci devresine tamamen farklı bir kadro ile çıktı . Siyah beyazlı takım ikinci devreye Hakan Arıkan , İbrahim Üzülmez , Erkan Kaş , Ferrari , Sivok , Erhan Güven , Ernst , Delgado , Nihat Kahveci , Hilbert , Bobo 11 ' iyle çıktı .

Karşılaşmanın ikinci devresinde , uzun bir aradan sonra sahaya çıkan Delgado , 55 . dakikada rakiplerinden sıyrıldı ve uygun pozisyon bularak uzaktan sert bir şut çekti .

83 . dakikada genç futbolcu Erkan Kaş , attığı golle 1-1 ' lik eşitliği sağladı . Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca mücadele 1-1 tamamlandı .

CNN Türk