Bakan Demir Isparta'da

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Isparta ziyaretinde yaptığı konuşmada AK Parti'nin Türkiye için büyük bir şans olduğunu söyledi.

  Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir , çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Isparta ' da ilk olarak Vali Ali Haydar Öner ' i ziyaret etti . Bakan Demir ziyaretin ardından Tapu Sicil ve Kadastro müdürlüklerinde de incelemede bulunarak eksiklikleri dinledi .
AK Parti İl Başkanlığı ' na yürüyerek gelen Bakan Demir , burada içildiğinde Ispartalı olunduğuna inanılan Karbuz Çeşmesi ' nin suyundan içip , gül lokumu yedi . Partililere bir konuşma yapan Bakan Demir , K Parti iktidarında Türkiye ' nin içeride ve dışarıda çok itibarlı bir noktaya geldiğini söyledi . AK Parti ' nin Türkiye için büyük şans olduğunu kaydeden Bakan Demir , parti grubu ve milletvekillerinin Anayasa değişikliği görüşmelerinde çok önemli bir sınav verdiklerini anlatarak , " Bu ülkenin Adalet ve Kalkınma
Partisi iktidarına , onun sağlıklı yolculuğundaki kaptanlığına 2003 yılından çok daha fazla ihtiyacı var bugün . Hepimiz bu sorumluluğun bilincinde olalım ' ' diye konuştu .