Ünlüler Aıds'e Karşı Birlik Oldu

2007 yılından itibaren her yıl sanat dünyasının önemli isimlerinin bir araya geldiği ve AIDS'i kendi cümleleriyle yorumladıkları HIV/AIDS'e karşı kamuoyunu bilinçlendirmeyi amaçlayan proje bu yılda birçok ünlüye ev sahipliği yapıyor

Ünlüler Aıds'e Karşı Birlik Oldu
2007 yılından itibaren her yıl sanat dünyasının önemli isimlerinin bir araya geldiği ve AIDS'i kendi cümleleriyle yorumladıkları HIV/AIDS'e karşı kamuoyunu bilinçlendirmeyi amaçlayan proje bu yılda birçok ünlüye ev sahipliği yapıyor.
Ali Poyrazoğlu, Ayşegül Aldinç, Altan Erkekli, Billur Kalkavan, Bennu Yıldırımlar,Burak Hakkı, Deniz Seki, Demet Evgar, Ece Uslu, Erol Evgin, Göksel, Keremcem, Lale Mansur, Levent Yüksel, Okan Bayülgen, Seray Sever, Teoman, Vildan Atasever, Yüksek Sadakat gibi 36 ünlü isim, kendi üsluplarıyla AIDS hastalığını ve bu hastalıkla ilgili bilinçli olmanın yollarını tanımladığı proje ziyaretçileri ile buluşuyor.
AIDS hastalığının önlenebilmesi ve bu hastalıkla ilgili her yaştan, her kesimden kişinin bilinçlendirilmesi amacıyla projeyi tasarlayan Kenan Bahadır Derre, "Biz verdiğimiz mesaja uygun olarak AIDS'ten korkmak yerine, bu hastalığı tanımayı ve buna göre herkesin kendi yaşamında tedbir almasını öneriyoruz. Pozitif bir yaşam için hepimizin biraz daha çaba harcaması gerekiyor. Güçlerimizi birleştirerek pek çok şeyi değiştirebiliriz! Bu konuda toplumsal ve bireysel farkındalığı artırmak için çok çeşitli etkinlikler yürütüyoruz. Bu projede bize destek veren kişi ve kuruluşların katkısıyla önemli bir hizmette bulunduğumuzu düşünmekteyiz" dedi.