Kraliçe tam gaz - SPOR

Fransa Açık Şampiyonu Schiavone, İstanbul Cup'taki ilk maçında zorlanmadı

 

Fransa Açık Şampiyonu Schiavone , İstanbul Cup ' taki ilk maçında zorlanmadı

Yağmur nedeniyle dün tamamlanan maçta İngiliz Keothavong ' u 6-2 , 6-2 ' lik setlerle yenen İtalyan raket 2 . tura adını yazdırdı . 2 numaralı seri başı Çek Kvitova ise Letonyalı Sevastova ' ya yenilerek havlu attı

Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup Tenis Turnuvası ' nın 1 numaralı seribaşı İtalyan Francesca Schiavone ' nin , İngiliz Anne Keothavong ile önceki gün ilk sette durum 4-0 ' ken yağmura takılan maçı , dün tamamlandı . Fransa Açık Şampiyonu ve turnuvanın 1 numaralı seri başı İtalyan raket , 6-2 ve 6-2 ' lik setlerle İngiliz rakibini yenerek , ikinci tura zorlanmadan çıktı .

SEVASTOVA BÜYÜK SÜRPRİZ YAPTI

Wimbledon yarı finalisti Çek Petra Kvitova ' yı 6-2 , 0-6 ve 6-4 ' lük setlerle 2-1 yenen Letonyalı Anastasija Sevastova da 2 . tura yükselirken büyük bir sürprize imza attı . Sevastova , bir üst turda , geçen yıl turnuvada şampiyon olan Rus Vera Dushevina ile mücadele edecek . Polonyalı Marta Domachowska ' yı 2-0 yenen Pavlyuchenkova da 2 . tura yükseldi .

TEKLERDE TÜRK TENİSÇİ KALMADI

Avustralyalı Groth , Alman Groenefeld ' i 2-0 ; Rus Lapushcenkova , Çek Zakopalova ' yı 2-1 , İsveçli Larsson da İsviçreli Schnyder ' i 2-0 yenerek eledi . Avustralyalı Rodionova ' ya 6-1 ve 6-3 ' lük setlerle 2-0 yenilen Başak Eraydın ve İngiliz Baltacha ' ya 7-5 ve 7-6 ' lık oldukça çekişmeli geçen maçta teslim olan Çağla Büyükakçay , teklerde turnuvaya veda etti .

Çağla& ; Pemra İpek ' i üzdü

İstanbul Cup ' ta çiftler ilk tur maçında Çağla Büyükakçay-Pemra Özgen ikilisi , İpek Şenoğlu-Andrea Petkoviç ikilisini 6-3 , 4-6 ve 12-10 ' luk tie-break setiyle 2-1 yenerek , çeyrek finale çıktı . Çağla ve Pemra , geçen yıl Shvedova ile yarı final oynayan İpek ve partnerine ilk turda elenmişti .



Star Gazete