Kapıları tekmeledi - SPOR

Galatasaray 2-0 öne geçtiği maçta OFK ile 2-2 berabere kaldı, Arda çileden çıktı



Galatasaray 2-0 öne geçtiği maçta OFK ile 2-2 berabere kaldı, Arda çileden çıktı

Cim-Bom'un 2 golüne imzasını atan genç kaptan, karşılaşma sonrası çok sinirlenip hırsını soyunma odasında kapı ve dolaplardan çıkardı; "Aynı hastalık. Bir türlü kurtulamadık! Saçma sapan goller yiyoruz" dedi

Galatasaray'ın 2-0 öne geçtiği maçta OFK ile 2-2 berabere kalması, Arda Turan'ı çileden çıkardı. Sarı-Kırmızılılar'ın genç kaptanı, 90 dakika bitimi koridorlarda ve soyunma odasında adeta terör estirip, kapıları ve dolap kapaklarını tekmeledi. Aslan'ın 2 golüne imzasını atan milli yıldız, soyunma odasına girer girmez patladı: 

BAZILARI SİNİRDEN GÖZYAŞI DÖKTÜ

"Yeter artık! Hep aynı hastalık... Bundan bir türlü kurtulamadık. Bu kadar şanssızlık olmaz. Golleri atıyoruz, son dakikalarda saçma sapan goller yiyerek, saçma sapan skorlarla sahadan ayrılıyoruz!.." Bu sırada, şoka giren diğer bazı futbolcuların da soyunma odasında formalarını uzun süre çıkarmadıkları, bazılarının ise sinirden gözyaşlarını tutamadığı öğrenildi.   

RİJKAARD'DAN TESELLİ KONUŞMASI

Daha sonra soyunma odasına gelen Teknik Direktör Rijkaard'ın ise sakinleştirici bir konuşma yaparak ortamı yumuşattığı öğrenildi. Hollandalı hocanın futbolcuları tek tek teselli ettikten sonra "Bu iş daha bitmedi. İşimizi sadece zora soktuk. Belgrad'da turu geçen biz olacağız. Kendinizi toparlayın. 90 dakikamız daha var" dediği belirtildi. Öte yandan, OFK maçında 2 net gol kaçıran, bir topu da direkten dönen Mehmet Batdal'ın da çok üzüldüğü, ağabeyleri tarafından teselli edildiği öğrenildi. 

Elano gidebilir

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ı, Türkiye Spor Yazarları Derneği heyeti ziyaret etti. Burada açıklama yapan Polat, "Belgrad maçında hayal kırıklığı yaşattık. Ama turu geçeceğiz. Orta sahaya transfer şart. Rijkaard 4-2-3-1 sistemini istiyor. Üçlünün ortasına Elano'nun kalıp gitmesine bağlı olarak bir 10 numara lazım. Elano'yu satabiliriz. Kalecimiz Aykut yan toplarda zayıf kalıyor. Belgrad maçından sonra Rijkaard'ı ilk kez bu kadar sinirli gördüm" dedi.

Cim-Bom'da şok! Cana sakatlandı

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında OFK ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, 5 Ağustos Perşembe günü Belgrad'da oynanacak rövanşın hazırlıklarına başladı. Sarı-Kırmızılılar, fizik kondisyon ve taktik çalıştı. OFK maçında 45 dakika ve üzerinde forma giyen oyuncular izin yaptı. Çift kalede bir çarpışma sonucu sakatlanan Lorik Cana çalışmayı tamamlayamadı. Arnavut oyuncunun durumu bugün yapılacak kontrollerden sonra belli olacak. Sakatlığı bulunan Milan Baros, takımdan ayrı koşu ve topla çalışmalar yaptı.

Star Gazete