Hayır işine 'Hayır' dedi

POPSAV, huzurevi yaptırmak için konser düzenlemeye karar verdi. Birçok sanatçının sırt çevirdiği POPSAV Başkanı Hakan Peker'e en ilginç yanıt Gülşen'den geldi: Ben Gülşen değilim. Bu telefon başkasının...

 

POPSAV , huzurevi yaptırmak iç ; in konser dü ; zenlemeye karar verdi . Birç ; ok sanatç ; ının sırt ç ; evirdiği POPSAV Başkanı Hakan Peker' ; e en ilginç ; yanıt Gü ; lşen' ; den geldi : Ben Gü ; lşen değilim . Bu telefon başkasının . . .




POPSAV ( Popü ; ler Mü ; zik Sanatı Vakfı ) organizasyonuyla Harbiye Cemil Topuzlu Aç ; ıkhava Tiyatrosu' ; nda 10 Ağustos' ; ta gerç ; ekleşecek yardım konseri ö ; ncesi bir basın toplantısı dü ; zenlendi . Beylikdü ; zü ; ve Esenkent' ; e inşa edilecek bir toplu konut projesi kapsamında yapılacak huzurevine maddi destek olmak iç ; in bu işe giriştiklerini belirten POPSAV Başkanı Hakan Peker , ' ; Gazetelerde , ' ; Eskiden sanatç ; ıydı , şimdi evsiz' ; gibi haberler gö ; rmemek iç ; in bü ; tü ; n sanatç ; ı arkadaşlarımıza projeye destek vermeleri iç ; in ç ; ağrıda bulunduk . Ama ç ; oğu kişiden ' ; Hayır' ; yanıtı aldık' ; dedi .
Bengü ; , Deniz Seki , Emre Altuğ , Gü ; lben Ergen , Metin Arolat , Soner Sarıkabadayı gibi isimlerin sahneye ç ; ıkacağı geceye katılmayan ü ; nlü ; ler ve mazeretleri şö ; yle :

l İbrahim Tatlıses : O tarihte Kuzey Irak' ; tayım .
l Ajda Pekkan : Katılamam .
l Sertab Erener : Katılamam .
l Hande Yener : O tarihte konserim var .
l Gü ; lşen : Ben Gü ; lşen değilim . Bu telefon başkasının .
l Teoman : Tatildeyim , misafirlerim var .
l Ferhat Gö ; ç ; er : Bir dahaki sefere sö ; z , katılırım .
l Demet Akalın : Gelemem .
l Sezen Aksu : Eylü ; l ayına kadar doluyum .

Emin BABACAN/MAGAZİN SERVİSİ




Akşam