Ay-yıldıza doğru

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında deplasmanda Viktoria Plzen ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta, kalec...


UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında deplasmanda Viktoria Plzen ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta, kaleci Hakan Arıkan günün adamı oldu.
Siyah -beyazlı takımın neredeyse tarihi fark yemesini engelleyen başarılı file bekçisinin performansı, Teknik Direktör Bernd Schuster'i de memnun ettiği öğrenildi. Alman çalıştırıcı tarafından tebrik edilen Hakan Arıkan'ın hocalığını yapan Zafer Öğer'in ise öğrencisini, sarılarak kutladığı bildirildi.
Hakan'ın bu tempoda oynamaya devam etmesi halinde milli takıma kadar yükselecek bir isim olduğunu söyleyen Zafer Öğer, "Geçen sezon Trabzonspor maçında harikalar yaratmıştı. Maçtan sonra dayanamadığım için koşarak ona saha ortasında sarıldım. Hakan'ın yanı sıra yaşı ilerlemiş olmasına rağmen, reflekslerinden hiçbir şey kaybetmeyen Rüştü de çok iyi bir kaleci. Türkiye'de kaleci antrenörleri biraz geri planda ama ben bunu yıkmaya çalışıyorum. Emeklerimizin karşılığını almak beni çok mutlu ediyor. Bir takımın en önemli mevkisi kesinlikle kaledir. Biz de bu kaleyi sağlam tutmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Rüştü ve Hakan ile birlikte üçüncü kalecimiz Cenk'i de Türk futbolunun geleceği için hazırlıyoruz" dedi.
Viktoria Plzen maçının ardından siyah-beyazlı futbolcular da Hakan Arıkan'ı hep birlikte, gösterdiği başarıdan dolayı kutladığı öğrenildi.

Milliyet