Tablo karıştı

Bir kez daha KallströmPolak'tan geçen sezonki sakatlığı nedeniyle vazgeçildikten sonra ön libero arayışla...

Bir kez daha Kallström
Polak'tan geçen sezonki sakatlığı nedeniyle vazgeçildikten sonra ön libero arayışlarında Kim Kallström'ün adı tekrar ön plana çıktı. Galatasaray, İsveçli yıldız için daha önce de Lyon kulübüyle masaya oturmuş, ama anlaşma sağlayamamıştı. İngiliz gazetesi Daily Mail ise, Galatasaray'ın Vince Grella için İngiliz kulübü Blackburn ile 2 milyon euro bonservis karşılığında anlaştığını yazdı. 31 yaşındaki futbolcu, Dünya Kupası'nda Avustralya'nın ilk sınavında Almanya önünde sakatlanıp devrede çıkmış ve bir daha forma giyememişti.

Vagner Love ve Zalayeta iddiası
Teknik direktör Frank Rijkaard'ın "forvete takviye" talebini gerçekleştirmeye çalışan Galatasaray yönetimi, Elano'yu isteyen CSKA Moskova ile pazarlık sürecinde Vagner Love'un durumunu değerlendiriyor. İki sezondur ülkesi Brezilya'da Palmeiras ve Flamengo'ya kiralanan Brezilyalı forvetin CSKA'da kalması beklenmiyor. Bir diğer aday da Napoli'nin forveti Zalayeta. 1997'de Avrupa'ya gelen 32 yaşındaki Uruguaylı, 2007'de geldiği Napoli'de iki sezonda 49 lig maçında 12 gol attı. Geçen sezon kiralandığı Bologna'da 29 maçta 4 golde kaldı.

Hamdaoui El Hamdaoui göz kırpıyor
İki sezondur formasını giydiği AZ ALkmaar ile Hollanda Ligi'nde 51 gol atan Mounir El Hamdaoui'nin Ajax'a transferine bitti gözüyle bakılıyordu. Sağlık kontrolundan bile geçen ama 5 gündür imza atmayan futbolcu için Telegraaf, "Galatasaray devreye girince El Hamdaoui imza için naz yapmaya başladı" diye yazarken Ajax'ın futbolcuya 600 bin euroluk teklifini Galatasaray'ın ikiye katladığı öne sürülüyor.

Sabah