Özil İspanya'da Tatil'de Barcelona

İspanya'nın doğusundaki Palma de Mallorca Adası'nda tatil yapan Werder Bremen'in Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil, İspanyol Marca radyosuna, 'Real Madrid'ten konuşmak istemiyorum' dedi.

  İspanya ' nın doğusundaki Palma de Mallorca Adası ' nda tatil yapan Werder Bremen ' in Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil , İspanyol Marca radyosuna , ' Real Madrid ' ten konuşmak istemiyorum ' dedi .
Mallorca ' da bir kafeteryada arkadaşlarıyla eğlenirken Marca radyosunun muhabirine yakalanan Özil , yöneltilen sorular üzerine ' Real Madrid ' ten konuşmak istemiyorum . . . Şimdilik . . . Ama evet İspanya çok hoşuma giden bir ülke ' diye konuştu .
İspanya ' da Madrid basını olan Marca ve AS , Özil ' i transfer etmeye en yakın takımın Real Madrid olduğunu iddia ediyor . El Mundo Deportivo ve Sport gibi Katalan gazeteleri , geçmişte Barcelona ' da bir gün oynamak istediğini söyleyen 22 yaşındaki futbolcunun Barcelona ' ya gelebileceğini ileri sürüyor .
Öte yandan , Özil ' in Alman Milli Takımından arkadaşı olan Sami Khedira , Real Madrid ' e transfer oldu . Stuttgart kulübü , futbolcusu Khedira ' nın Real Madrid ' e transfer olduğunu resmen duyurdu . Alman orta saha oyuncusunun , İspanyol kulübü ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtiliyor .





30 . 07 . 2010 20 : 42 : 10