Milletvekiline Park Jesti
Balıkesir Kepsut ilçesinde Ankara Keçiören Belediyesi'nin desteğiyle yapılan parka Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali'nin adı verildi.

Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali de parka kendi adının verilmesinin kendini hem mutlu ettiğini hemde onurlardırdığını söyledi. Duyduğu memnuniyet kadar kendini mahçup da hissettiğini ifade eden Sali, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'a teşşekür etti. Yapılan çalışmalarla Kepsut'un sınıf atladığına vurgu yapan Sali, ''Balıkesir'e yakın olan ilçemizin gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sulama yatırımlarını hızlandırdık. Tarımsal faaliyetlerimizide hızlandırdık. Kepsut'u tarımsal yönden daha geliştireceğiz. Ayrıca bölge hapishanesinin de (Balıkesir L Tipi Cezaevi) burada olması Kepsut için bir avantajdır'' şeklinde konuştu.
Kepsut'un bilinçli birşekilde gelişimini sürdürdüğüne işaret eden Sali, ilçeyi daha güzel günlerin beklediğini kaydetti. Açılış sonrasında parkı gezen heyet parkın yapımında gösterdikleri destekten dolayı Keçiören Belediye Başkan yardımcısı Celal Semiz'e plaket verdi.
