Eşi evi terkedince intihar etmek istedi

İzmir'in Gaziemir ilçesi Aktepe semtinde, eşi iki ay önce evi terkeden ve iki çocuğuyla kalan Süleyman B., çatıdan atlamak istedi. Polisler, iki saat

İzmir'in Gaziemir ilçesi Aktepe semtinde, eşi iki ay önce evi terkeden ve iki çocuğuyla kalan Süleyman B., çatıdan atlamak istedi. Polisler, iki saat boyunca ikna etmeye çalıştıkları Süleyman B.'yi son anda yakaladı.

Olay, 202 Sokak 23 numarada meydana geldi. Vatandaşlar, dört katlı binanın çatısında bir kişinin aşağıya sarktığını görünve hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kendisini aşağıya atmakla tehdit ederek kimseyi yanına yaklaştırmayan Süleyman B.'yi iknaya çalıştı. Süleyman B., itfaiye ekiplerinin apartmanın önünde hava yastığı açmasını istemedi.

Yapılan incelemede Süleyman B.'nin demirci ustası olduğu, kendisine ait işyerinde çalıştığı, bir süredir maddi sıkıntı çektiği, eşinin de iki ay önce evi terkettiği öğrenildi. İki çocuğuyla kalınca girdiği bunalım sonucu intihara teşebbüs ettiği belirtildi. Süleyman B.'yi, olay yerine gelen eşi ve kayınpederi de ikna etmeye çalıştı. Ekiplerin çabalarına olumsuz cevap veren Süleyman B.'nin bir anlık dalgınlığından yararlanan bir polis memuru, belinden tutarak iç tarafa çekmeyi başardı. Cankurtaranda muayene edilen Süleyman B., ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.