Elano Inter'in takibinde - SPOR

Başkan Adnan Polat'ın "İyi bir teklif gelirse satarız", Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın da "Olsa da olur, olmasa da" dediği Elano Blumer'in Galatasaray'daki günleri sayılı...



Başkan Adnan Polat'ın "İyi bir teklif gelirse satarız", Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın da "Olsa da olur, olmasa da" dediği Elano Blumer'in Galatasaray'daki günleri sayılı...

CSKA Moskova'nın 9 milyon euro'luk teklifini beklemeye alan sarı-kırmızılı yönetim, İtalya ve İspanya'dan gelecek haberlere odaklandı. İtalyan medyası, Mourinho'yu Real Madrid'e kaptıran, yerine Rafael Benitez'i oturtan İnter'in, Liverpool'lu Javier Mascherano'yu transfer edememesi halinde, Elano'ya yöneleceğini yazdı. İnternet sitesi TMW, İnter'in Arjantinli ön libero için Liverpool'a 25 milyon euro önerdiğini, ancak İngiliz ekibinin 30 milyon istediğini yazdı. Mascherano transferinin gerçekleşmemesi halinde, İnter'in Elano'ya yöneleceği belirtildi.

Baptista reddetti Zalayeta geliyor

Julio Baptista'dan kötü haber. İtalyan medyası, Roma'nın Brezilyalı yıldızının, kendisini isteyen Olympiakos ve Galatasaray'ın tekliflerini geri çevirdiğini yazdı. Sky Sport, Julio Baptista'nın menajeri aracılığıyla sarı-kırmızılı yöneticilere "Teklifinize teşekkür ederim. Beni onurlandırdı ancak daha büyük bir lig ve kulüpte futbol hayatıma devam etmek istiyorum" mesajını ilettiğini duyurdu. Bu gelişmenin ardından Galatasaray'ın, Marcelo Zalayeta'nın transferini açıklaması bekleniyor. Cim-Bom, 31 yaşındaki Uruguaylı golcü ile el sıkıştıktan sonra, kulübü Napoli'yi de 1 milyon 250 bin euro'ya ikna etmişti.

Yen'in mirasına sahip çıkacağız

Galatasaray Kulübü'nün kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen, ölümünün 59. yılında anıldı. Ali Sami Yen'in Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında gerçekleştirilen anma törenine, Başkan Adnan Polat, yöneticiler Mehmet Helvacı, Yalçın Orhon, Emir Sarıgül, Genel Sekreter Selçuk İren, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile taraftarlar katıldı. "Kurucumuzun ortaya koymuş olduğu eseri en iyi şekilde muhafaza edip, en üst düzeyde geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız" diyen Adnan Polat, transferler ve Haldun Üstünel'in istifasıyla ilgili soruları yanıtlamadı.  

"Cehennem"de son sezonun ilk randevusu

Galatasaray, "Cehennem" adıyla anılan mabedi Ali Sami Yen Stadı'ndaki son sezonunun ilk maçını, dün akşam OFK Belgrad'a karşı oynadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Ali Sami Yen Stadı için yaptıkları özel bestelerle, veda hazırlıklarına başladı. Cim-Bom, ligin ikinci yarısından itibaren, Seyrantepe'de yapımı süren Türk Telekom Arena'ya taşınacak. Yeni statta dış cephe kaplamasına da başlandı.  

Galatasaray'dan 2. Grella taarruzu

Ön libero arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Vincenzo Grella ismi yeniden gündemde. Avustralyalı yıldız, Dünya Kupası'ndaki kötü performansı nedeniyle gözden düşmüştü. Orta saha için diğer arayışlar sonuç vermeyince, bir kez daha listeye giren Grella için İngiliz Daily Mirror gazetesi, "Blackburn Rovers, 2 milyon sterline Galatasaray ile el sıkıştı" dedi.  

 

 

Star Gazete