Cazın kraliçesi Türkiye'de

Dünyaca ünlü caz piyanisti Nat King Cole'un kızı olan Natalie Cole, 31 Temmuz'da İstanbul'da olacak. "Unforgettable" şarkısını Cole'un sesinden canlı canlı dinlemek için "Bu fırsatı kaçırmayın" derim.

Dünyaca ünlü caz piyanisti Nat King Cole'un kızı olan Natalie Cole, 31 Temmuz'da İstanbul'da olacak. "Unforgettable" şarkısını Cole'un sesinden canlı canlı dinlemek için "Bu fırsatı kaçırmayın" derim.
Kariyeri boyunca 8 Grammy ödülüne sahip olmuş sanatçı, dünyanın en önemli caz sanatçılarından biri olarak gösteriliyor.

Maalesef ciddi bir hastalık yüzünden müziğe ara vermiş. Fakat hayranlarının sevgisi ve müzik aşkı onu yeniden hayata bağlamış.

Ve Cole yeniden sahnelerdeki yerini aldı. Albümleri tüm dünyada 50 milyonu aşkın satışa ulaşan Natalie Cole, 31 Temmuz Cumartesi gecesi Fenerbahçe True Blue'da hayranlarıyla buluşacak.

Saat 22:30'da başlayacak konserin bilet fiyatları 150-120-90-60 TL.

Trance müziğin dahi çocuğu Dj Tiesto Belek'de

Geçtiğimiz hafta tüm önemli konserlerin güney sahillerine kaydığını söylemiştim. İşte onlardan bir tanesi daha Antalya Belek’te konser vermeye hazırlanıyor.

Tüm zamanların en iyi DJ'lerinden biri olarak gösterilen Tiesto, 4 Ağustos Çarşamba gecesi Belek’i sallayacak. Muhteşem setlerinin yanında inanılmaz sahne şovlarıyla da dikkat çeken Tiesto, ülkemizde en çok tanınan yabancı DJ’lerin başında geliyor.

Gerçek ismi Tijs Van Wervestolan Hollanda'lı DJ, Türkiye’ye birçok kez konuk oldu. Bu sefer ise Adam & Eve Hotels'de hayranları ile buluşuyor. Eğer Antalya civarındaysanız bu muhteşem partiyi kaçırmamanızı öneririm.

İşte bu haftanın diğer önemli etkinlikleri ve detayları...

Tarkan
Bu hafta piyasaya çıkan “Adımı Kalbine Yaz” adlı yeni albümünün ardından ilk konserlerini 31 Temmuz Cumartesi ve 1 Ağustos Pazar günü Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleştirecek. Hayranlarının uzun zamandır beklediği konserler saat 21:00’de başlıyor. Bilet fiyatları ise kategorilerine göre 175 TL ile 40 TL arasında değişiyor.

İsmet Sıral Yaratıcı Müzik Atölyesi Konserleri
Seyyar satıcıları sahneye, yıldız sanatçıları üstgeçide taşıyan cesur tematik konserleri ve ustaların genç yeteneklerle birlikte çalacağı atölyeleriyle sıradışı bir festival ve yaz okulu olan İsmet Sıral Yaratıcı Müzik Atölyesi (İsmet Sıral Creative Music Studio, ISCMS), 11 günde toplam 41 etkinlikle pek çok ‘ilk’ içeren buluşmalara sahne olacak.

30 Temmuz Cuma akşamı  “CMS İstanbul’da”, 31 Temmuz Cumartesi akşamı ise JazzHop Revolution, Tamirhane’de sahne alacaklar. Saat 22:00’de başlayacak konserlerin bilet fiyatları 50,50 TL. öğrenci 34 TL.

Yaşar ile Yıldız Usmanova
“Seni Severdim” adlı şarkıya beraber yaptıkları düetle çok beğenilen Yaşar ve Yıldız Usmanova, 30 Temmuz Cuma akşamı Kuruçeşme Arena’da sahne alıyorlar. Saat 21:00’de başlayacak gecenin bilet fiyatları 66-56-45 TL.

Teoman
Türk Rock müziğinin kült figürü, etkileyici ve karizmatik sahne performansıyla Teoman, yeni ve eski şarkılarından oluşan özel bir seçkiyle 31 Temmuz Cumartesi günü Babylon Aya Yorgi sahnesindeki yerini alıyor. Saat 23.30’da başlayacak gecenin bilet fiyatları ise 39 TL. Öğrenci 29 TL.

Sakız Adası'nda Trio Chios ile Rembetiko
Yunan geleneksel müziğinin en başarılı isimlerinden Paleo Rembetiko, Babylon İstanbul’daki gecelerden sonra yaz sezonuna Babylon Aya Yorgi’de devam ediyor. Yunan müziğinin sevilen enstrümanlarından buzuki üzerine uzmanlaşmış olan ekip 3 Ağustos Salı akşamı Babylon Aya Yorgi sahnesinde müzikseverleri bekliyor. Saat 21:00’de başlayacak gecenin 4 kişilik fiyatı 327 TL.

Gripin
Türk rock müziğinin başarılı gruplarından Gripin, 3 Ağustos Salı günü Hadigari’de bu kez Bodrum’da ki tatilcilerin karşısında olacak. Saat 22:00’de başlayacak konserin bilet fiyatı ise 39,50 TL.

Ozan Doğulu Live Project
Yıllardır dev isimlerin albümlerinde düzenlemelere imza atan, orkestra şefliği ve prodüktörlük yapan, bir süredir de Türkiye’nin en ünlü gece kulüplerinde ve partilerinde DJ performansları sergileyen Ozan Doğulu, ilk albümüne yorumlarıyla katılan birbirinden ünlü isimler; Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Sıla,  Mustafa Ceceli, Ziynet Sali ile beraber 4 Ağustos Çarşamba günü Kuruçeşme Arena’da aynı sahneyi paylaşacak. Saat 21:00’de başlayacak gecenin bilet fiyatları 66-56-45 TL.

Zeytinli Rock Festivali 2010
Zeytinli Rock Fest bu sene de 4-5-6-7-8 Ağustos tarihlerinde Balıkesir'de sizleri bekliyor. Deniz, güneş ve plajı Rock müzikle birleştiren festivalde MFÖ, Emre Aydın, Bulutsuzluk Özlemi, Gripin, Mirkelam, Kargo gibi Türkiye’nin önemli rock grupları ve sanatçıları gece yarılarına kadar katılımcılara performanslarını sergileyecek.

Sertab Erener
Son şarkısı "Koparılan Çiçekler" ile şu aralar herkezin dilinde olan ve büyük beğeni toplayan Sertab Erener, yepyeni albümü “Rengarenk”  ile 2 Ağustos Pazartesi akşamı, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak. Saat 21:00’de başlayacak konserin bilet fiyatları 175 TL ile 35 TL. arasında değişiyor.

CNN Türk