Çamaş'ta festival heyecanı

Ordu'nun Çamaş ilçe Belediyesi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen festival tiyatro etkinliği ile başlayacak yağlı güreş müsabakalarıyla tamamlanaca

Ordu'nun Çamaş ilçe Belediyesi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen festival tiyatro etkinliği ile başlayacak yağlı güreş müsabakalarıyla tamamlanacak.

Çamaş Belediyesi tarafından düzenlenen festival için yoğun bir program hazırlandı. Çamaş'ta 3 gün sürecek olan festival pazar günü tamamlanacak. Fatsa Kıvılcım Tiyatrosu'nun 'Vatan için Çarpan Yürekler' adlı oyunu ile başlayacak olan festival, sonraki gün yöresel halk oyunları ve sanatçıların konserleri ile devam edecek. Halk konserine bu yıl da geçen yıl olduğu gibi Ordulu Gaye Aksu ve Aydın Beyoğlu katılıyor. Halil Özçelik'te festivalde yer alacak ses sanatçıları arasında bulunuyor. Festivalin üçüncü gününde ise Çamaş İlçe Sahasında yapılacak olan çeşitli yarışmalar ve güreş müsabakaları yer alıyor. Bu yılki güreş müsabakalarına Onur Balcı,Tahir Yılmaz, Metin Kılıç, Ahmet Arıcı, Ünal Karaman, Nadir Takı, Mesut Özgül, Faik Sezgin, Bayram Doğan, Emin Koçak ve Salih Şahin gibi isimlerin katılacak.