Bernd Schuster'den Ferrari'ye kesik

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster, İtalyan savunma oyuncusu Matteo Ferrari'yi UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme ilk maçının kadrosuna almadı.

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster, İtalyan savunma oyuncusu Matteo Ferrari'yi UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme ilk maçının kadrosuna almadı. Beşiktaş,  Viktoria Plzen ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme ilk maçı için Prag'a gitti.

Siyah-beyazlılar, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a uçtu.

18 kişilik maç kadrosunda yeni transfer Guti'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Rüştü Reçber, Yusuf Şimşek ve Rıdvan Şimşek yok.

Teknik direktör Bernd Schuster, İsmail Köybaşı ve İtalyan savunma oyuncusu Matteo Ferrari'yi de Plzen maçının kadrosuna almadı. İkinci ön elemedeki Vikingur maçlarında oynamayan Roberto Hilbert ve Filip Holosko ise bu kez kadroda.

Prag'a giden kafilede kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyeleri de bulunuyor. Beşiktaş'ın kadrosunda şu isimler var:

Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Tomas Zapotocny, Fabian Ernst, Ricardo Quaresma, Tomas Sivok, Roberto Hilbert, Rodrigo Tabata, Bobo, Erhan Güven, Matias Delgado, Mert Nobre, Filip Holosko, Necip Uysal, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci.

CNN Türk