Balçova'nın Ateşi Prag'da Yükselecek

Asil Nadir İlköğretim Okulu Anadolu Ateşi Grubu, Macaristan ve İtalya'daki festivallerden sonra, Çek Cumhuriyeti'ndeki bir festivalde Türkiye'yi temsil etme onurunu yaşayacak

Balçova'nın Ateşi Prag'da Yükselecek
Asil Nadir İlköğretim Okulu Anadolu Ateşi Grubu, Macaristan ve İtalya'daki festivallerden sonra, Çek Cumhuriyeti'ndeki bir festivalde Türkiye'yi temsil etme onurunu yaşayacak. 29 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında Prag'da yapılacak ve çeşitli ülkelerden ulusal dansların sahneleneceği Uluslararası Halk Dansları ve Müzik Festivali'ne davet edilen grup; gösteri kıyafetlerini temin eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
Balçova Belediye Başkanı Çalkaya, birbirinden güzel gösterileriyle izleyenleri Anadolu'da güzel bir yolculuğa çıkaran öğrencilerin, uluslararası bir festivalde Balçova'yı ve Türkiye'yi temsil etmelerinin önemli olduğunu söyledi. Başkan Çalkaya, her konuda yanında olduklarını söylediği öğrenci ve öğretmenlere "iyi yolculuklar" dedi ve başarılar diledi. Asil Nadir İlköğretim Okulu Müdürü Coşkun Aktaş ise, maddi ve manevi desteklerinden dolayı Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'ya teşekkür etti. 6.7.ve 8'inci sınıf öğrencilerinden oluşan grup, Prag'daki festivalde iki ayrı günde 15'er dakikalık gösterileriyle festival katılımcılarına "Anadolu Ateşi"nin sıcaklığını hissettirecek.