Ak Parti Referandum Gezilerine Devam Ediyor

12 Eylül'de yapılacak olan referandum öncesinde AK Parti Bolu İl teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Bolu İl Teşkilatı referandum öncesi çalışmalarına hız verdi. AK Parti Bolu Milletvekilleri Yüksel Coşkunyürek, Metin Yılmaz, Fatih Metin, İl Başkanı Ali Ercoşkun, Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, İl Genel Meclis üyeleri ve parti yönetim kurulu üyeleri Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği'ni (BESOB) ziyaret ettiler.
Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun, "12 Eylül'de ülkemizde çok önemli bir referandum gerçekleşecek. Bu referandum sürecinde AK Parti Bolu teşkilatları olarak başta sivil toplum örgütleri olmak üzere milletimizle bir arada olup, referandum paketini detaylı bir şekilde anlatmayı arzu ediyoruz. Teşkilat olarak tüm seçilmiş arkadaşlarımızla Bolu'da yaşayan tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı hedefliyoruz. O anlamda sizin gibi sivil toplum örgütlerinin çok büyük bir fonksiyonu var. Bu paketle alakalı gerçekleşecek referandum süreciyle alakalı akıllarda oluşmuş olan soruları cevaplamak öncelikli maksadımız. Bu anlamda bize sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplandırmayı arzu ederiz" dedi.
BESOB Başkanı Tahir Gayret ise, "Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 12 Eylül Anayasası olduğunu herkes biliyor. Bu Anayasanın bizi idare etmedeki güçlüklerini de biliyoruz. Yıllardır da bunun değişmesi gerektiğini söyleyen sivil toplum örgütlerinin başında da benim bulunduğum Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanlığı geliyordu. Bu konuda bazı görüş alış verişinde bulunmak üzerede Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu olarak 2-4 Ağustos tarihlerinde Hatay'da bir istişare toplantısı yapacağız. Bolu'nun sorunlarında bize yardımcı olacağınızdan ufak bir kuşkumuz yok. Biz de takipçisi olarak bu konunun üzerine gideceğimizi beyan ediyorum. 12 Eylül'ün de çok sakin geçeceğine inandığım referandumun hayırlara vesile olmasını umut ediyorum" diye konuştu.