Steinert: 'Bursa'da şampiyonluk istiyorum'

Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor, Arjantinli kanat oyuncusu Damian Steinert ile sözleşme imzaladı.

Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor, Arjantinli kanat oyuncusu Damian Steinert ile sözleşme imzaladı. Bursaspor, Gökçek Vederson ve Federico Insua'dan sonra Damian Steinert'i de renklerine bağladı.

Özlüce tesislerinde taraftara açık gerçekleştirilen törende Steinert kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan üç yıllık sözleşmeye imza attı.

İki kanatta da oynayabilen 24 yaşındaki Steinert, Bursaspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Arjantinli oyuncu, "daha önce Newell's Old Boys'ta bir şampiyonluk yaşamıştım, burada da şampiyonluğu yeniden yaşamak istiyorum. Bursaspor'a gelmekten çok mutluyum. Buradaki atmosferi önceden söylemişlerdi. Bursaspor'da iki Arjantinli arkadaşım Batalla ve Insua'nın olması benim için daha iyi. Alışmam ve uyum sağlamam daha kolay ve daha hızlı olacaktır" dedi.

Steinert'in gelecek vaadeden bir oyuncu olduğunu söyleyen Bursaspor kulübü futbol şube sorumlusu Mesut Mestan, "hocalarımızın da izlediği, takımda da çıkış yakalayacağını umduğumuz bir genç yetenek. Kendisinden çok şey bekliyoruz" dedi.

Mestan, "bundan sonraki transferlerimiz de devam edecek. Gelecek günlerde de birkaç transferimizi sizlerle paylaşacağız" diye konuştu.



CNN Türk