Schuster gidecekte kararsız, golcüde ısrarcı

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster gönderilecek yabancı konusunda kararsız. Alman teknik adam forvet transferinde ise ısrar ediyor.

  Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster gönderilecek yabancı konusunda kararsız . Alman teknik adam forvet transferinde ise ısrar ediyor . Demirören , futbol komitesi başkanı Serdal Adalı , komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve Schuster ile Avusturya kampında biraraya geldi .

Schuster ' in yapılan bu toplantıda takımdan gönderilecek yabancı oyuncu konusunda henüz karar vermediğini açıkladığı öğrenilirken , yeni bir forvet oyuncusu alınması için isteğini yinelediği kaydedildi .

Futbolcularının çalışma temposundan ve isteklerinden memnun olduğunu dile getiren Alman teknik adamın , siyah-beyazlı takımla ilgili şu ifadeleri kullandığı öğrenildi :

" Doğrusunu söylemek gerekirse bu kadar hazır ve istekli bir takımı karşımda göreceğimi düşünmüyordum . Ancak ilk günden bu yana tüm futbolcular isteklerimi yerine getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar .

" Real Madrid ' in başına geçtiğim zaman başarıyı arzulayan , Barcelona ' yı geride bırakmak isteyen ve Şampiyonlar Ligi kupasını havaya kaldırmanın hesaplarını yapan bir takım vardı . Ancak o dönemde Real ' de bile bu kadar hazır ve istekli oyuncu topluluğu ile çalışmamıştım . Takımdan kimlerin gideceğine dair bir karar veremedim . Henüz çok erken ve bu konuda zorlanacağım . "

Beşiktaş yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Cumartesi Türkiye saati ile 19 . 00 ' da Salzburg ' un kentinin Bischofshofen bölgesinde , Bischofshofen Stadı ' nda Azerbaycan ekibi Nefçi Bakü ile yapacak .



CNN Türk