Şampiyonluk topu 17 bin TL'ye satıldı

Arjantinli futbolcu Batalla'nın gol attığı ve şampiyonluğu kazandırdığı top açık artırmaya sunuldu. Bursaspor'un eski başkanlarından Ali Karasu topun sahibi oldu.

  Arjantinli futbolcu Batalla ' nın gol attığı ve şampiyonluğu kazandırdığı top açık artırmaya sunuldu . Bursaspor ' un eski başkanlarından Ali Karasu topun sahibi oldu .

Emre KOŞAK

BURSA- Bursaspor Taraftarlar Derneği’nin Bursa Suare’de düzenlediği şampiyonluk gecesi , renkli görüntülere sahne oldu . Şarkıcı İzel’in sahne aldığı gecede tezahüratlar yapıldı , şampiyonluk pastası kesildi . Batalla’nın gol attığı topun açık arttırmaya sunulduğu gecede , Bursaspor’un eski başkanlarından Ali Karasu 17 bin TL vererek şampiyonluk topunun sahibi oldu .

Bursaspor Taraftarlar Derneği’nin Bursa Suare’de düzenlediği şampiyonluk gecesine Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam , Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan , yöneticiler , teknik heyet , futbolcular ve çok sayıda davetli katıldı . Başarılı çalıştırıcı Sağlam ve futbolculara yoğun ilginin olduğu gecede taraftarlar hatıra fotoğrafı çektirdi . Sahneye çıkan teknik heyet , futbolcular ve yönetim şampiyonluk pastasını keserek şampiyonluğu bir kez daha taraftarlarıyla kutladı . Gecenin sonunda ise şarkıcı İzel sahneye çıktı . İzel , seslendirdiği şarkılarla Bursasporlu taraftarlara güzel bir gece yaşattı .

Gecede Arjantinli futbolcu Batalla’nın gol attığı ve şampiyonluğu kazandırdığı top açık artırmaya sunuldu . Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın 16 bin TL ile katıldığı açık arttırmada , topun sahibi ise 17 bin TL veren Bursaspor eski başkanlarından Ali Karasu oldu . Sağlam , Karasu’yu tebrik etti . ( dha )

Radikal