Ödemiş'te Coşkulu İlçe Danışma Meclisi

AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Ödemiş İlçe Teşkilatıyla coşkulu bir katılımla başladı

Ödemiş'te Coşkulu İlçe Danışma Meclisi
  AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Ödemiş İlçe Teşkilatıyla coşkulu bir katılımla başladı . Ödemiş ' e bağlı Çaylı Beldesinde gerçekleştirilen toplantıya Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim ev sahipliği ederken ; AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak , İl Başkan Yardımcıları , il yönetim kurulu üyeleri , ilçe başkanları ve belde belediye başkanları Ödemiş AK teşkilatla buluştu .
AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim yaptığı açılış konuşmasında AK Parti ' nin sadece halkının çıkarlarını düşünerek gece gündüz çalıştığını vurgulayarak ; " Hükümetimiz Beydağ barajını tamamladı . Şimdi sulama kanallarının yapım ihalesinin de yapılmasının mutluluğunu yaşıyoruz . Temmuz ayında ise bölgemiz için büyük önem taşıyan Aktaş Barajı ' nın ihale sürecine gireceğinin müjdesini vermek istiyorum . Bizler seçimler için değil , hizmet için varız " dedi .
Çaylı Belediye Başkanı Rıfat Önder , beldenin alt yapı sıkıntısı için 2 milyon 250 bin TL devlet desteği gelmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken ; AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem AK Parti ' nin kurulduğu günden bu yana ezber bozarak ülkeyi dünya gündemini oturttuğunu ifade etti . Badem , " Sahadaki oy verenden sandık görevlilerimize gençlik kollarımızla kadın kollarımızla ilçe teşkilatlarımızla ezber bozmaya devam edeceğiz " şeklinde konuştu . AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak ise ; " Siyasi tarihimizde söyledikleri ile yaptıkları birbirini tutmayan liderler gördük " diyerek , 2002 ' de AK Parti ile Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile siyaset tarihinde bir milat yaşandığını ifade etti . Ömür Kabak ; " 2002 yılında öyle bir Genel Başkan geldi ki ; bu millet O ' na Türk siyasi hayatında hiç kimseye nasip olmamış bir başarıyı hediye etti . Kendini bu ailenin bir parçası olarak gören milletimiz için 3Y ' Yasaklar , yoksulluk , yolsuzluk ' ile mücadelemiz devam ediyor . Anayasa değişikliklerinde ' Yasaklar ' ile mücadelemizi görüyorsunuz . Yoksulluk ile mücadelemiz devam ediyor . Sonunda hortumlar kesildi . Üçkâğıtçılara akan para bu milletimize yol olarak gidiyor , okul olarak gidiyor , tarıma teşvik olarak gidiyor , hizmet olarak gidiyor . Yolsuzluklarla mücadelemiz devam ediyor . Çetelerle , Ergenekon türü yapılarla mücadele devam ediyor " dedi . Siyasi istikrarın ekonomik verilere de yansıdığını vurgulayan Ömür Kabak , " Bütün ülkeler iflas noktasında , işsizlik oranları ikiye katlandı . Ekonomik krizden dünya ekonomisi yüzde 4-5 oranında küçüldü . Almanya , Japonya , Fransa , İngiltere gibi ihracatçı ülkeler yüzde 20- 25 oranında ihracatları azaldı , işsizlik oranları yüzde 20 ' lere ulaştı . Yunanistan batma noktasına geldi . Kredi derecelendirme kuruluşları dünyada 3 veya 4 ülkenin kredi notunu yükseltti . Türkiye bu ülkelerden biri . Türkiye ekonomisi yılın ilk üç ayında yüzde 11 . 7 oranında büyüdü . Türkiye krizle en iyi baş eden ülke olarak dünyada örnek gösteriliyor . Bu siyasi istikrarla oluyor " dedi .