Kılıçdaroğlu, Giresun'da nikâh şahidi oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim'in kızının nikah şahitliğini yaptı.

Giresun'da açık hava mitingi ve

  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim ' in kızının nikah şahitliğini yaptı .

Giresun ' da açık hava mitingi ve sivil toplum örgütleriyle düzenlenen toplantıya katılan Kılıçdaroğlu , akşam ise CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim ' in kızı Buket Karaibrahim ' in ve Nejat Dursun ' un belediye plajında yapılan nikah törenine katıldı .

Burada CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu ' na , nikah törenine katılanlar büyük ilgi gösterdi .

Kılıçdaroğlu , davetliler tarafından alkışlarla karşılanırken , bol bol fotoğraf çektirdi . Tören öncesi davetlilerden bir ayakkabı imalatçısı Kılıçdaroğlu ' na özel yapım partinin amblemini taşıyan kahverengi bir ayakkabı hediye etti .

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ' nun kıydığı nikahta Kılıçdaroğlu , CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Sühe Okay ile birlikte gelin Buket Karaibrahim ' in şahitliklerini yaptı .

Çiftin Evlilik Cüzdanı ' nı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu verdi . Kılıçdaroğlu , yeni evli çifte , güzel ve mutlu bir Türkiye ' de ömür boyu mutluluk diledi .

Nikah töreninin ardından Kılıçdaroğlu , karayolu ile Trabzon ' a hareket etti .