İspanya zorlu Paraguay sınavında

Dünya Kupası'nın büyük favorisi İspanya, çeyrek finalde Paraguay ile karşı karşıya gelecek.

  Dünya Kupası ' nın büyük favorisi İspanya , çeyrek finalde Paraguay ile karşı karşıya gelecek . Dünya Kupası ' nda bugüne kadar yarı finale ulaşamayan iki takım , Johannesburg ' da tarihi bir maça çıkacak .

2010 Güney Afrika ' nın en büyük şampiyonluk adaylarından İspanya , Güney Amerika ' nın defansif temsilcisi Paraguay ile karşı karşıya gelecek .

Özellikle son 16 turundaki Portekiz maçındaki oyunu ile beğeni toplayan son Avrupa şampiyonu İspanya ' da en büyük sorun Fernando Torres ' in formsuzluğu .

Sakatlıktan döndükten sonra bir türlü eski performansını sergileyemeyen Torres yine de teknik direktör Vicente Del Bosque ' nin güvendiği isimlerin başında geliyor .

Del Bosque , Paraguay ile oynayacakları çeyrek final maçına da Torres ile başlayacağını resmen açıkladı .

Orta sahada alternatif oluşturan isimlerden Javier Martinez bileğindeki sakatlık nedeniyle oynayamayacak . Xabi Alonso sarı kart görürse , İspanya yarı finale çıktığı takdirde cezalı olacak .

Çeyrek finale penaltı vuruşları ile yükselen Paraguay ' da Japonya maçında cezasını tamamlayan Victor Caceres ' in ilk 11 ' deki yerine dönmesi bekleniyor . Aureliano Torres ' in sakatlığının geçtiği ve oyayalabileceği belirtildi .

Defansif oyun anlayışı ve sert futbolu ile dikkat çeken Güney Amerika temsilcisinde Enrique Vera , Cristian Riveros ve Roque Santa Cruz kart sınırında .

Lucas Barrios , Roque Santa Cruz , Oscar Cardozo ve Nelson Valdez gibi forvetlere sahip olmasına rağmen hücumda istediği etkinliği sağlayamayan Paraguay , tarihinde ilk kez Dünya Kupası çeyrek finalinde mücadele edecek .

Johannesburg ' daki Ellis Park ' ta oynanacak maçın başlama saati TSİ 21 : 30 .

CNN Türk